Penkiasdešimtasis advokatės Aušros Ručienės gimtadienis, kaip ir dera , itin turtingai bei įtakingai poniai, buvo išties pribloškiantis. Į Kauno dramos teatrą pakviesti garbingi svečiai, turtuoliai, verslininkai bei Seimo nariai buvo apstulbę. „Aš ilgai galvojau, kur švęsti gimtadienį. Pasirinkau šią vietą, nes ji iškilminga. Tas vakaras įgauna visai kitą prasmę, susirenka visi tokie solidūs”, - sakė Aušra Ručienė.

Šimtui savo draugų advokatė nieko negailėjo. Aplinka priminė Holivudą. Visur tik gėlės, raudoni kilimai, brangiausi gėrimai, rinktiniai valgiai. Vakaro kaltininkė išduoda – šioms iškilmėms ji ruošėsi ilgai ir atsakingai. „Pirmiausia, kas svarbiausia moteriai – pasisiuvau suknutę pas Juozą Statkevičių”, - prisipažino Aušra Ručienė, už suknelę, kurią pamatė tik šventės išvakarėse, sumokėjusi 12 tūkstančių litų.

Kokiomis dovanomis jubiliatę palepino svečiai? Kiek buvo išleista rinktiniams patiekalams? Išskirtiniai vaizdai iš prabangiausios puotos Kaune jau šįvakar 20.25 val. „Karamelinėse naujienose” per LNK.