Vandalai vidury dienos įžūliai nuplėšė priekines ir galines automobilio parkavimo sistemas, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Dainininkė Laima Vaikulė pastaruoju metu Kaune – dažna viešnia. Latvijos estrados primadona atsakingai ruošiasi savo pasirodymams kovo 6 dieną Šiauliuose ir kovo 8 dieną Vilniuje. L.Vaikulė sako šį kartą norėjusi išties įspūdingo pasirodymo, todėl mielai sutiko koncertus Lietuvoje surengti su Kauno simfoniniu orkestru. „Kai šalia skamba orkestro muzika, scenoje jautiesi ypatingai”, - sako garsi Latvijos atlikėja, kurios talentą pripažįsta milijonai žmonių ne tik Baltijos šalyse, bet ir didžiulėje Rusijoje.

„Visose šalyse yra viokių žmonių, - tuojau po nemalonaus atsitikimo kalbėjo dainininkė. – Nejau manote, kad šitas įvykis gali sugadinti mano nuotaiką po tokios puikios repeticijos? Kauno simfoninio orkestro muzikantai – tikri profesionalai. Man labai patinka žmonės, kurie supranta, ką daro. Po keletos repeticijų galiu pasakyti, kad jokių abejonių dėl mūsų bendrų koncertų Šiauliuose ir Vilniuje neturiu. Jau dabar matau, kad jie bus nepaprasti, nuoširdūs ir man pačiai įsimenantys”.

„Mums labai gėda, kad šitaip atsitiko Lietuvoje, - sakė koncertą organizuojančios bendrovės atstovai. – Laimos automobilis stovėjo šalia miesto savivaldybės. Atrodo, ar galėtų būti saugesnė vieta? Vandalams tai nesutrukdė, kaip ir tai, kad buvo pats vidurdienis. Labai prašome žmonių, kurie ką nors žino ar matė įvykį, paskambinti mums telefonu 8605 42156, už žinias solidžiai atsilyginsime”.

Laimos Vaikulės ir Kauno simfoninio orkestro koncertai Lietuvoje:

Kovo 6 dieną – Šiaulių arenoje ir kovo 8 dieną – Vilniaus pramogų arenoje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją