Natalija, kaip ir nemažai kitų pramogų industrijos žvaigždžių, į savo paskyrą socialiniame tinklapyje kartais įkelia mobiliuoju telefonu nufotografuotus autoportretus, populiariai vadinamus „selfie“.

Penktadienio vakarą, prieš koncertą Alytuje, „Pop Ladies“ dainininkė įkėlė kelias nuotraukas, kuriose ji pozuoja vilkėdama naują sceninę suknelę, kuri leidžia grožėtis dailiomis N.Bunkės kūno linijomis. Išmoningai sumodeliuota suknelė atidengia kojas, paryškina liekną liemenį ir moteriškus apvalumus.

Natalija Bunkė. facebook.com nuotr.

Būtent N.Bunkės krūtinė vėl iššaukė nemažas aistras. Lyg tyčia, šią savaitę viename žurnale buvo spėjama, kad prie Natalijos biusto buvo prisilietę grožio peilio profesionalai, o šviežutėlės „selfie“ vėl paaštrino šią temą.

Natalijos gyvenimą socialinio tinklo pagalba sekantys žmonės pasidalijo į dvi stovyklas ir net susikibo virtualiame mūšyje: vieni gyrė dailią N,Bunkės išvaizdą ir jos seksualumą, kiti gi vieną populiariausių šalies dainininkių kaltino peržengus vulgarumo ribą.

„Natalija, estae jauna graži moteris. Tik jau truputį vulgarokai paskutiniu metu rengiatės. Dar truputis ir nusirisite iki O.Pikul lygio“, - N.Bunkę perspėjo viena jos gerbėjų.

„Gražu, bet vulgaroka. Jau į porno žvaigždę, o ne popžvaigždę panėšėji, Natalija“, - būgštavo dar viena N.Bunkės kūrybos gerbėja.

Natalija Bunkė. facebook.com nuotr.