kuomet Jennifer Garner buvo paskelbta karščiausia planetos moterimi, ji jau buvo suvaidinusi kelis nedidelius vaidmenis Holivudo blokbasteriuose, o pirmoji jos santuoka su aktoriumi Scottu Foley braškėjo per visas siūles. Tai nebuvo pats sėkmingiausias moters gyvenimo periodas, tad „Maxim“ verdiktas tapo savotišku lūžiu jos gyvenime – netrukus kino teatruose pasirodė triuškinančios sėkmės sulaukusi juosta „Daredevil“, kuriame pagrindinį vaidmenį atliko
, o ir Jennifer Garner šiame filme suvaidino įsimenančiai.

Tačiau svarbiausiu dalyku tapo ne milžiniški honorarai, o kibirkštis, įsiplieskusi tarp Beno Afflecko ir Jennifer Garner. Po kurio laiko žiniasklaidoje pasirodė pirmosios porelės nuotraukos, o jau 2005 metais laimingi įsimylėjėliai atšoko vestuves.

Pora susilaukė trijų vaikų, tačiau ilgus metus pavyzdine laikyta Holivudo šeima neatlaikė išbandymų – apie tai, kad Benas Affleckas ir Jennifer Garner pasuko skirtingais keliais tapo lyg griaustiniu viduryje baltos dienos.

Skyrybos, žinoma, tapo skaudžiu smūgiu Jennifer Garner, tačiau moteris neužsidarė tarp keturių sienų – 44 metų aktorė ir dabar aktyviai filmuojasi, sportuoja (tuo pradžiugindama paparacius, taip ir tykančių pagauti ją be makiažo), rūpinasi vaikais, o kartais užsivelka prašmatnias sukneles ir vėl šviečia ant raudono kilimo per „Oskarų“ apdovanojimus.