Reginio metu iš viso parodyta 21 fotografija. Meninės iniciatyvos „Saugok širdį“ nuotraukose – visuomeniškai aktyvios, žinomos Lietuvos moterys, tarp kurių ir žinoma žurnalistė, TV laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė.

R. Mikelkevičiūtė taip pat tapo ir šio švietėjiško renginio vedėja ir kampanijos „Raudona suknelė – 2015“ ambasadorė.

Vakaro metu R. Mikelkevičiūtė atrodė nepaprastai dailiai. Ji buvo pasipuošusi juoda gipiūrine palaidine ir šviesios spalvos sijonu dekoruotu ažūriniais gėlių raštais. Taip pat Rūta neužmiršo laikytis ir kvietime nurodyto rekomenduojamo aprangos kodo – raudonos spalvos detalės. Liemenį pabrėžiantis raudonas diržas su kaspinu, kraujo raudonumo spalvos aksesuarai ir raudonos lūpos tapo pagrindiniu R. Mikelkevičiūtės aprangos akcentu.

Atrodo, kad trūko tik vienintelio dalyko, kuris nepaprastai puošia Rūtą – jos šypsenos. Vakaro metu buvo galima išvysti, kad žinoma moteris yra pasidabinusi kabėmis, o ir pati Rūta portalui KLUBAS.lt apie tai pripažino. Tačiau nepergyvename ir neabejojame, kad kai jas nuims R. Mikelkevičiūtės šypsena taps dar labiau kerinti.

Speciali paroda yra dalis tarptautiniu mastu vykdomos kampanijos „Raudona suknelė“, kurią jau penktus metus iš eilės Lietuvoje organizuoja Lietuvos širdies asociacija bendradarbiaudama su Pasauline širdies federacija ir Europos širdies tinklu. Kampanijos tikslas – skleisti informaciją apie širdies ir kraujagyslių ligų rizikos sumažinimo priemones, skatinti sveikesnę gyvenseną, ligų prevenciją, ilginti gyvenimo trukmę, palaikyti pasaulinę sveiko senėjimo iniciatyvą.