Jis turi tris dukteris, todėl nenuostabu, kad J. Oliveris netvėrė džiaugsmu, kai trečiadienio vakarą jo žmona Jools pagimdė jam sūnų.

Susijaudinęs iš džiaugsmo 35-erių virtuvės šefas savo Twitter.com puslapyje rašė: „Tai berniukas, draugai!!! Aš šoke, mes visi esame labai laimingi. Mama buvo nuostabi, abu jaučiasi gerai ir yra sveiki, keturis kartus laimingas!“

J. Oliveris taip pat atskleidė, kad mažylį, pirmajį savo sūnų, pavadino Buddy Oliveriu – vardą jam sugalvojo mama. Toks vardas atitinka šeimos tradicijas vaikus pavadinti gėlių vardais.

Jools ir Jamie Oliveriai augina aštuonerių dukterį Poppy Honey, saptynerių Daisy Boo ir vienerių Petal.

Jamie taip pat sakė, jog jei niekada taip ir nebūtų sulaukęs sūnaus – būtų įsivaikinęs: „Jei negaliu išleisti į pasaulį berniuko, aš turėčiau įsivaikinti. Tikrai apie tai pasvarstyčiau“, – Dailymail.co.uk citavo virtuvės garsenybę.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją