Byla pateikta Los Andželo federaliniam teismui, ji iškelta dėl istorijos, kuri buvo išspausdinta žvaigždžių gyvenimą aprašančio žurnalo sausio mėnesio numeryje su antrašte: „Priklausomybės košmaras. Katie narkotikų šokas!“

Žurnalo viduje nebuvo rašoma, kad K. Holmes vartoja narkotikus, tik buvo užsimenama, kad ji įnikusi į priklausomybę sukeliantį gydymą ir taip pat turi priklausomybę nuo Sientologijos bažnyčios, kurios vienu pranašų yra jos vyras Tomas Cruise'as, praneša „Reuters“.

K. Holmes advokatas Bertas Fieldsas teigia, kad teiginiai apie Katie viršelyje neatitinka tikrovės yra neetiški ir pažeidžia įstatymą, maža to – pavadinimas neturi nieko bendra su tekstu žurnalo viduje.

Žurnalo leidybinės grupės atstovai žada gintis teisme ir neskuba mokėti 50 milijonų dolerių baudos. Tuo metu K. Holmes advokatai tvirtina, kad aktorė neturėjo kitos išeities, kaip tik paduoti į teismą „Star“, nes tik taip ji galėjo apginti savo garbę.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją