Ne mažiau nei būsimieji scenos debiutantai televizijos žiūrovus domina ir spalvingas projekto teisėjų ketvertukas, kurie taip pat ženkliai prisideda prie to, kad „X Faktorius“ nuolat būtų tarp žiūrimiausių Lietuvos televizijos laidų.

Pirmoje „X Faktoriaus“ laidoje buvo galima išgirsti ir gana pikantiškų dalykų tiesiai iš teisėjų lūpų. Viena istoriją tiesiai prieš kameras papasakojo fatališkoji Justė Arlauskaitė.

Grimo kambarėlyje, laukiant filmavimo, tarp teisėjų komisijos narių užsimezgė pokalbis apie šukuosenas: ne taip „sugulusiomis“ garbanomis nepatenkintai J. Arlauskaitei Marijus Mikutavičius pasiūlė apsikirpti taip pat trumpai kaip jis arba Saulius Urbonavičius-Samas – tada esą panašių problemų nekils. Ši pastaba išprovokavo Justę prisiminti vieną Anglijoje nutikusią istoriją.

„Man siūlė Londone fotografas nusifotografuoti nuogai, bet reikėtų plikai nusiskusti galvą“, - „X faktoriuje“ pasakojo Justė Arlauskaitė. Už tokią fotosesiją jai buvo siūlomas dešimties tūkstančių svarų sterlingų (beveik 12 tūkst. eurų) honoraras.

„Man tai to metu buvo dideli pinigai, bet nenusiskutau, nes žmogus turėjo seksualinę intenciją“, - gana pikantiška istorija pasidalino dainininkė.