„Pasiūlymas tapti foto modeliu užklupo netikėtai – per patį darbų įkarštį. Praėjusių metų gruodis man buvo labai intensyvus, vos spėjau suktis darbų verpetuose, tačiau intriga ir smalsumas nugalėjo. Be abejo, negalėčiau reklamuoti to, kuo pati netikiu, tad išbandžiau šias priemones. Efektas pranoko visus lūkesčius, tad jokių abejonių neliko. Ryžausi stoti prieš objektyvą. Procesas ir rezultatas labai patiko“, - šypsodamasi pasakojo J. Anusauskienė.

Pasak renginių organizatorės, šiais laikais daugeliui moterų tenka susidurti su dilema, kaip puoselėti aplinkos ir laiko atakuojamą veido odą. „Sintetinių priemonių – nors vežimu vežk, tačiau mano įsitikinimu, jokia chemija nepranoksta natūralios gamtos jėgos. Būtent joje slypi vadinamasis jaunystės eliksyras. Žinoma, nepamirštant ir paties žmogaus indėlio, o būtent – sveikos mitybos ir sporto“, - įsitikinusi ji.

Daug keliaujanti J. Anusauskienė prisipažino, jog jautri ir sausa oda reikalauja nuolatinės priežiūros. Todėl prieš keliones tenka atsakingai suplanuoti ne tik būsimą maršrutą, bet ir kosmetinės sudėtį. Ji naudojo įvairias priemones, tačiau nei vienai neliko ištikima.

„Mano oda su bet kuo „nedraugauja“. Tačiau kosmetika su argano aliejumi man labai patinka ir tinka. Ne veltui tas aliejus buvo naudojamas dar prieš tūkstančius metų ir buvo laikomas prabangos prekė. Gerai, kad dabar taip nebėra ir kremą paakiams galiu kasdien nešiotis kartu su fotoaparatu, taip visuomet būdama užtikrinta, kad atrodau gaiviai. O juk gera išvaizda tiesiogiai susijusi su puikia savijauta“, - šyptelėjo žinoma moteris.