Praėjusį penktadienį viešėdamas „Žinių radijo“ studijoje, J.Statkevičius dalijosi mintimis apie lapkričio 16-ąją rengiamus mados šou, pasiruošimus jiems, taip pat aptarė įvarius mados pasaulio niuansus.

Dizaineris, pasižymintis tuo, kad dažnai tiesiai šviesiai rėžia savo nuomonę, nepraleido progos sukritikuoti ir vieną ponią, savo stiliumi išsiskyrusią prieš pora savaičių Kauno „Žalgirio“ arenoje surengtoje įmonių grupės „Vičiūnai“ dvidešimtmečio puotoje.

Kalbėdamas apie išskirtinius įvairių dizainerių kūrinius, J.Statkevičius prisiminė 2000 metus, kuomet jo mados namuose sukurtos megztos suknelės, nuvežtos į Paryžių, sukėlė tikrą susidomėjimo bangą. „O dabar mezga visi, kas netingi, - svečiuodamasis „Žinių radijuje“ sakė J.Statkevičius. - Mačiau „Viči“ balių, ir su tokia nemokšiškai padaryta suknele ponia – vietoje to, kad sau leistų padaryti iš tikrųjų tikrą dalyką...“

Laidos vedėjui pasidomėjus, kokią ponią J.Statkevičius turi mintyje, šis pavardės atskleisti nenorėjo, tačiau panašu, kad dizainerio mintys sukosi apie puotos šeimininkę Ireną Matijošaitienę, tą vakarą vilkėjusią megztų drabužių ansamblį – melsvą palaidinę ir tokios pačios spalvos ilgą sijoną.

„Tai galėjo būti tik I.Matijošaitienė. Jei puotoje ir buvo kitų ponių su megztomis suknelėmis, jos buvo nelabai įžymios ir į žiniasklaidoje publikuotas nuotraukas nepateko“, - portalui KLUBAS.lt sakė viena šiame grandioziniame vakarėlyje dalyvavusi ponia.

Su dizaineriu Juozu Statkevičiumi portalui KLUBAS.lt susisiekti nepavyko.