„Minėdama šventę noriu pasidalinti su jumis savo visiškai nekoreguota asmenuke. Įprastai dabar aš tikrai fotošopu pakoreguočiau pilvą ir sutvarkyčiau veido odą. Tačiau, mažyliai, norėjau jums parodyti save visiškai natūralią“, – instagrame dalindamasi nuotrauka brūkštelėjo dainininkė.

Hito „Truth Hurts“ atlikėja, kuriai gegužės 27-ąją sukanka 33 metai, neseniai pasirašė kontraktą su kūno priežiūros kompanija „Dove“. Moteris sakė, kad priimdama šį sprendimą tikisi prisidėti prie pokyčių socialinėje erdvėje, kur pastaruoju laikotarpiu veša negatyvios emocijos bei prie grožio standartų koregavimo.

„Nagi, pasirodykime natūralūs“, – kviečia atlikėja.

Be to, kad yra išskirtinio vokalo „Grammy“ laureatė, Lizzo dar garsėja ir kaip natūralumo šalininkė, priimanti save tokią, kokia yra ir skleidžianti pasitikėjimo savimi aurą.

Neseniai instagrame ji sekėjams atsuko apnuogintus sėdmenis ir prirašė: „Jeigu turėčiau „Tinder“ programėlę, sakyčiau, kad neieškau meilės, nes turiu jos galybę“.

Komentatoriai palaiko tokį Lizzo požiūrį ir negaili pozityvių komentarų.

„Dabar kaskart kai pastebėsiu savo pilvo strijas, šypsosiuosi žinodama, kad esu panaši į Lizzo“, – rašė viena jų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)