Praėjusiais metais aktorius tiesioginę „Auksinių svogūnų“ transliaciją per TV3 vedė ypač įtartinos būklės, ir nors dauguma žiūrovų įtarė, kad aktorius dar buvo neatsigavęs po vakarėlio, TV3 tvirtino, kad aktorių ištiko hipertenzinė krizė. Šiais metais „Auksinių svogūnų“ tiesioginė transliacija emigravo į Baltijos televiziją, kuri po ilgos pertraukos praėjusį sekmadienį pagal žiūrovų auditoriją aplenkė ir TV3, ir LNK.

Velykų vakarą tiesioginiame TV3 eteryje vykusio projekto „Chorų karai“ finale vienas laidos vedėjų V.Šapranauskas nepasirodė. Kūrybinės grupės nariai tik gūžčiojo pečiais, o „Just TV“, kuriančios „Chorų karus“, vadovas Justinas Milušauskas pateikė versiją, esą buvo traukiami burtai, kam bus patikėta vesti „Chorų karų“ finalą: pirmąją laidą vedusiam Algimantui Čekuoliui, Mindaugui Stasiuliui ar Vytautui Šapranauskui. Laimė esą nusišypsojo M.Stasiuliui. Pastebėjus, jog balandžio pirmoji buvo švenčiama prieš savaitę, J.Milušauskas tik šyptelėjo ir nuskubėjo tvarkyti savo reikalų.

M.Stasiulis taip pat tvirtino, jog dėl teisės vesti finalą buvo traukiami burtai, tačiau matant, kaip jis kruopščiai per reklamos pertraukėles studijavo laidos scenarijų, buvo galima įtarti, jog jis tik visai neseniai buvo patekęs M.Stasiuliui į rankas.

Kur kas įdomesnių versijų buvo galima išgirti projekto užkulisiuose. Geros nuotaikos nestokoję Deivydas Zvonkus ir Juozas Liesis vienu balsu tvirtino, kad V.Šapranauskas šiuo metu turėtų būti Helsinkyje.