Avarija tik per atsitiktinumą nenusinešė žmonių gyvybių, rašoma pranešime spaudai.

Vos tik pradėjęs darbą policijoje J. Smoriginas kartu su Kauno patrulių rinktinės mobilaus būrio vyriausiuoju patruliu Kastyčiu Paniuškiu gavo skubų iškvietimą į avarijos vietą, kur smarkiai įsilėkęs automobilis atsitrenkė į medį, sulaužė betoninį stulpą ir apvirto ant stogo.

„Lekiu kaip karalius per miestą su įjungtu policijos signalu! Ooo, kiek adrenalino!“ – vykdamas į avarijos vietą komentavo J. Smoriginas.
Automobiliu važiavę jaunuoliai liko gyvi, tačiau buvo ištikti šoko, visiškai nesiorientavo aplinkoje. Kol policijos pareigūnai apžiūrinėjo nepataisomai sumaitotą automobilį ir įvykio vietą, J. Smoriginas nukentėjusiuosius ne tik ramino, matavo kraujospūdį, bet ir nepraleido progos juos paauklėti.

„Sparnai jums, berniukai, užaugo. Jaunystėje nieko nebijome, manome, kad gyvensime ilgai, o faktiškai jūs jau karste buvote! Jūsų tėvai juk iš proto išeitų!“ – kelių ereliams aiškino Jurijus. Jis tiksliai nuspėjo, kokiu greičiu lėkė automobilis. Vėliau policijos pareigūnai spėjimą patvirtino.

„Policijos pareigūnų reikia ne bijoti – juos reikia gerbti!“ – avarijos dalyvius protino garsus choreografas.

Taip pat laidoje – Ingridos Martinkėnaitės iš grupės „69 Danguje“ akistata su vagimi, kuris vėliau pasirodė esąs daug kartų teistas recidyvistas. Žvaigždė apstulbo, kai sulaikytas apsvaigęs vyriškis, apsivogęs Palangoje parduotuvėje, policijos pareigūnų paprašytas parodyti asmens dokumentą ištraukė baltą lapą su vardu ir pavarde. Šis popierius liudija – vyras ką tik paleistas iš kalėjimo. Kelionė iki Palangos policijos komisariato, virtusi I. Martinkėnaitės bandymu perauklėti nusikaltėlį, – jau šį ketvirtadienį.

Pirmojoje realybės dramos „Žvaigždė policininkas“ laidoje bus ir dainininko Andriaus Rimiškio nuotykiai gimtuosiuose Jūžintuose. Čia žvaigždė ne tik padėjo policijos pareigūnams sulaikyti agresyviai nusiteikusius apsvaigusius vyrus, bet ir atpažino stotelėje miegantį pagarsėjusį Jūžintų miestelio pijokėlį. Kartu su policijos pareigūnais Andrius seną pažįstamą saugiai pargabeno namo.

„Jis diena iš dienos gėrė jau prieš kokius 15 metų, kai dar buvau mažas vaikas“, – laidoje prisipažins A. Rimiškis.