J. Anusauskienė, į pasiūlymą dalyvauti projekte sureagavusi audringai, bet jį priėmusi džiugiai ir spontaniškai, sako, jog tinkamas partneris jai – svarbiausias dalykas dalyvaujant muzikiniame šou. ,,Pagrindinis kriterijus, kuriuo aš vadovaujuosi rinkdamasi partnerį – profesionalumas. Nėra simpatijų-antipatijų, amžiaus ar kitų dalykų. Tai turi būti profesionalas, žmogus, kuris gerai atlieka savo darbą scenoje“, - kalbėjo J. Anusauskienė.


J. Anusauskienė pasakoja, jog dabar geriausia jos patarėja yra dukra Evelina, kuri studijuoja Lietuvos Muzikos akademijoje ir yra sukaupusi daug patirties scenoje. Nors J. Anusauskienė jau daug metų rūpinasi E. Anusauskaitės muzikine veikla, dabar moterys apsikeitė vaidmenimis.


Anot J. Anusauskienės, su Evelina ji tariasi ir rinkdamasi partnerį ,,Žvaigždžių duetams“, tačiau pasiteiravus apie pretendentų sąrašą, prodiuserė bandė išlikti paslaptinga: ,,Tikrai dar negaliu atskleisti“, - sakė J. Anusauskienė.


Vis dėlto būsimoji ,,Žvaigždžių duetų“ dalyvė sutiko atskleisti savo mėgiamiausių Lietuvos dainininkų pavardes. Nors sklinda kalbos, jog moteris projekte dalyvaus su savo dukra E. Anusauskaite, J. Anusauskienė to nepatvirtina ir mielai vardija pavardes tų, su kuriais ji liptų ant ,,Žvaigždžių duetų“ scenos.


Klubas.lt skaitytojai kviečiami padėti J. Anusauskienei išsirinkti tinkamiausią partnerį.