48-erių S. Boyle tapo pasauline sensacija po to, kai atrankoje į televizijos šou sudainavo kūrinį „I Dreamed a Dream“. Vaizdo įrašas iš laidos internetiniame tinklalapyje Youtube.com sulaukė didžiulio dėmesio, o pati atlikėja tapo tikra žvaigžde, praneša BBC.co.uk.

40 finalistų penkis tiesioginės transliacijos vakarus kovos dėl patekimo į finalą. Pusfinalio dalyviai buvo paskelbti šeštadienį, naujausioje „Britain‘s Got Talent“ laidoje. Dalyviai kovoja dėl pagrindinio prizo – galimybės dainuoti karalienei ir 100 tūkst. svarų sterlingų čekio.

Susan Boyle išpopuliarėjo iškart po to, kai jos apsirodymo įrašas atsirado internetiniame puslapyje Youtube.com, jos pirmąjį pasirodymas buvo peržiūrėtas daugiau nei 58 mln. kartų.

Susan susirado daugybę gerbėjų, tarp jų ir tokios įžymybės kaip Jon Bon Jovi ar demi Moore. Ji buvo pakviesta dalyvauti amerikiečių pokalbių šou „Larry King Live“ ir „Oprah“.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – per naktį žvaigžde tapusi Susan Boyle.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją