„Net neįsivaizduoju, ar yra mano kokia nors silpna vieta. Tikrai! Mano silpna vieta – nebent mano vyras“, – kalbėdama su žurnalu „Stilius“ apie nenorą gilintis į kitų, svetimų žmonių gyvenimo peripetijas sakė I. Gudelis.

Ir išties – šiandien kviestiniuose vakarėliuose vis rečiau pasirodanti grožio imperijos įkūrėja sako, kad jai nebeįdomios kitų žmonių problemos, santykiai ir kalbos, kas su kuo išsiskyrė, kas su kuo susitikinėja: „Man daug svarbiau, kokia gėlė mano kieme pražydo.“

Moteris „Stiliui“ pasakojo, jog šiandien jai svarbiausia šeima ir darbas, kuris yra neatsiejamas nuo grožio. Visada žaviai atrodanti moteris taip pat pabrėžia, jog moteriai labai svarbu ne tik sėkminga karjera, bei vyro užnugaris, bet ir grožis. Visus šiuos dalykus Izolda puoselėja.

„Investicija į save, savo išvaizdą, intelektą, dvasią – pati išraiškingiausia meilė sau. Jei žmogus savimi pasitiki, jis skleidžia kitokią nuotaiką, kitaip bendrauja. – kalbėjo I. Gudelis ir pridūrė – Gyvenimas toks trumpas, kad neturime prabangos atrodyti negražiai.“

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)