Merginų dainas niūniuoja ir žino kone kas antras lietuvaitis, o jų gyvenimo peripetijas daugelis seka ir stebi kaip pro padidinamąjį stiklą. „Yvos“ merginos Natalija Zvonkė, Kristina Ivanova ir Gintarė Valaitytė bei „69 danguje“ merginos Karina Krysko, Nijolė Pareigytė, Goda Sabutytė (anksčiau šokusi „Yvoje“) ir Ingrida Martinkėnaitė visada mokėjo išsiskirt iš minios.


Merginos iš minios išsiskiria ne tik populiariomis dainomis ir asmeninių gyvenimų vingrybėmis, nuolat aptarinėjamomis spaudoje, bet ir sceninių įvaizdžių gausa. „Yvos“ drabužius koncertams modeliuoja ir kuria pati nagingoji Natalija, o „69 danguje” įvaizdžiu paprastai rūpinasi grupės prodiuseris Egmontas Bžeskas drauge su visomis merginomis.


Abiejų grupių istorijoje, nuo pat įsikūrimo, netrūko įvairovės. Nuo trumpų sijonėlių iki mini šortukų ar ilgų elegantiškų suknelių keitėsi išvaizdžių damų garderobas. Tiesa, galima pastebėti, kad „Yvos“ dainininkės labiau mėgsta sijonėlius, tuo tarpu „69 danguje” aprangoje dažnai pasitaiko ir kelnių ar šortukų ansambliai.


Metas išsiaiškinti, kurios kultinės popgrupės sceninis įvaizdis yra labiau vykęs ir gerbėjams priimtinesnis. KLUBAS.LT fotogalerijose – įvaizdžių paletė. Apklausoje balsuokite, kurios Grupės merginos koncertuodamos atrodo gražiau.


Fotogalerijoje –„Yvos“ įvaizdis.



Fotogalerijoje – „69 danguje“ įvaizdis.




Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją