Rudenį į TV3 ekranus grįžtantys „Pasmerktų“ herojai bus dar seksualesni ir atviresni nei iki šiol. Serialą kuriančios kompanijos „Videometra“ atstovai neslepia, kad pagrindinė herojė Asta, kurią vaidina Toma Vaškevičiūtė, jau filmavosi pikantiškose lovos scenose. Jose aktorės partneriu buvo ne širdies draugas Tadas Gryn, vaidinantis sutuoktinį Viktorą, o visiškai naujas personažas.

Reklaminėje serialo fotosesijoje paaiškėjo, kad naująjį herojų Julių, kuris Astai sudrums protą ir jausmus, vaidina Kauno aktorius Tomas Erbrėderis. Kolega T.Gryn jam galantiškai metė pirštinę ir iškvietė į dvikovą visai šalia Valdovų rūmų, kuriuose, reikia manyti, savo laiku nestigo riteriškų aktų.

Charizmatiški serialo veikėjai pademonstravo puikų špagų valdymą, nes fechtavimo juos mokė dar akademijoje. Specialius baltus kostiumus, špagas ir kaukes jiems parūpino Vilniaus fechtavimo klubas.

Tarp baltų kovotojų lyg rugiagėlė išsiskleidė fanstastine mėlyna suknele pasipuošusi T.Vaškevičiūtė. Į dvikovos vietą ją palydėjo išskirtinio drabužio dizainerė Kastė Svilaitė. „Jaučiuosi kaip savo vestuvėse“, - pakeliui į fotosesiją juokėsi Toma, įsikibusi į parankę savo riteriams.
Vidury Katedros aikštės jos įstabi suknelė plevėsavo kaip vėliava. Fotografų tandemas „Tomas&Lukas” plojo rankomis, spausdami puikius kadrus, o tiesiai į objektyvą žvelgiančiai aktorei beliko pasitikėti komandos žodžiais, esą vėjas ją apnuogina „estetikos ribose“.

Į klubus besiremiantis T.Vaškevičiūtės suknelės skeltukas išties drąsiai atvėrė aktorės kojas ir seksualius batelius žudikus. Seksualumo šiam epizodui ypač pridėjo gilus aktorės žvilgsnis, kuriame nuo rudens skęs visi TV3 žiūrovai. Dvikovą dėl Tomos širdies per fotosesiją laimėjo jos mylimasis T.Gryn, bet seriale galbūt triumfuos T.Erbrėderis? O jeigu gyvenime jai tektų rinktis? „Tai viskas gerai, Tomas labai fainas“, - koketavo žavinga moteris.