Netikėtas skambutis, kurio Irūna laidos filmavimo metu sulaukė tiesiogiai studijoje, merginą gerokai išmuš iš vėžių. Vos išgirdusi griežtumu garsėjančios vadovės balsą, Irūna akimirksniu surimtėjo, o iš jos veido šypsena tiesiog išgaravo, mat griežtą pamokymą ir klausimą girdėjo ne tik pati Irūna ir laidos vedėjai, tačiau ir filmavimo stebėti susirinkusi gausi publika. Tačiau grupės „Studentės“ favoritė nepasimetė. „Laima puikiai žino, kur pameluoti, o kur ir kada pasakyti tiesą. Ji ir turėtų išmokyti mane meluoti“, - atsikirs I.Puzaraitė.

Tačiau vėlesnis merginos pokalbis su laidos vedėjais dainininke Natalija Zvonke ir aktoriumi Vitalijumi Cololo filmavimo grupę ir studijos svečius dar labiau nustebins. Paklausta, ką šiuo metu jaučia buvusiam scenos partneriui „Žvaigždžių duetuose“ aktoriui Mariui Jampolskiui, Irūna jausmų neslėps. „Tai nėra meilė, tačiau meluočiau jei sakyčiau, kad nieko jam nejaučiu. Jaučiu labai didelę simpatiją, ir tokio vyro kaip Marius - neatsisakyčiau“, - prisipažins I.Puzaraitė išprovokuota laidos vedėjų.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją