I.Jurgelevičiūtė niekada nesibaimindavo eksperimentuoti – taip praėjusio amžiaus paskutiniame dešimtmetyje gimė kartu su vilniečių grupe „Lemon Joy“ įrašyta „Balta meilė“, viena geriausių lietuviškų dainų per visą atkurtos Lietuvos nepriklausomybės dvidešimtmetį.


Daug žiniasklaidos dėmesio ir prieštaringų vertinimų sulaukė Irmos Jurgelevičiūtės ir skandalingojo politiko Viktoro Uspaskicho, kuriam taip pat buvo mesti įtarimai, tik kur kas didesnio mąsto, daina „Verta“. Viešųjų ryšių specialistai tai vertino kaip bandymą populiarios dainininkės pagalba, su kuria V.Uspaskichą siejo bičiuliški santykiai, reabilituoti savo gerą vardą visuomenės akyse.


Ir kartu su grupe „Dinamika“, kurioje dainavo nuo 1993 iki 1999 metų, ir pradėjusi solinę karjerą Irma sudainavo ne vieną hitą – KLUBAS.lt pristato I.Jurgelevičiūtės sudainuotų kūrinių „Top 10”.


Beje, verta įsiklausyti į dainos „Kur tu?“ žodžius, kuriuos sukūrė pati dainininkė: „Rūkau kaljaną, o į duris jau beldžias ponas liūdesys“, kurie bent iš dalies gali paaiškinti jos nuotaikų kaitą, taip neraminusią jos pažįstamus ir draugus.


„Balta meilė“



„Kur tu?“



„Žalių bangų vynas“



„Verta“



„Pirmoji naktis“



„Laikas“



„Ačiū tau“



„Padovanok man“



„Palinkėk man gero vėjo“



„Šoksime po meilės lietumi“