63 metų žvaigždė eilinį kartą pademonstravo stangrų kūną ir putlią krūtinę. Matėsi ir spenelis, kuris neva netyčia išsprūdo iš apatinio trikotažo. Įžūlų įvaizdį Madonna papildė juodomis tinklinėmis pėdkelnėmis ir aukštakulniais. „Angelas, kuris mane stebi“, – provokuojančius kadrus pakomentavo dainininkė.

Atlikėjos gerbėjai žavėjosi nauja savo dievaitės fotosesija ir komentaruose negailėjo jai pagyrų. Tačiau neilgai trukus, įrašas buvo pašalintas:


„Kokia ji drąsi!“, „Tiesiog deivė!“, „Ar galima ir man taip atrodyti, sulaukus 63 metų?“, „Panašu, kad Madonna nebijo būti užblokuota, jei skelbia „Instagram“ tokius kadrus. Labai drąsu“, – rašė vartotojai.

Pati atlikėja pasipiktino instagramo vadovybės sprendimu ir pavadino tai seksistiška. Pasak jos, vyrų, demonstruojančių nuotraukose savo spenelius, niekas necenzūruoja.

Beje, publika pastebi, kad pastaruoju metu šiek tiek pasikeitė Madonnos išvaizda. Negeranoriškai nusiteikę asmenys įtaria, kad žvaigždė neatsisako plastinės chirurgijos ir grožio injekcijų. Pati dainininkė tokių kalbų nekomentuoja ir nebijo parodyti nenudailintos savo pusės.

„Kas nutiko jos veidui, jis tarsi pertemptas!“, „Skruostai atrodo nenatūralūs, reikia atleisti Madonnos kosmetologą“, „Dieve, ką ji pasidarė? Kam tokios aukos?“ – svarstė kiti vartotojai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (122)