Savo dvyliktosiomis vestuvių metinėmis besidžiaugianti sutuoktinių pora, atsidūrusi Mauricijaus saloje, panašu, pasijuto lyg patekę į žemėje esantį rojų – ir šiuo džiaugsmu Inga Stumbrienė dalinasi su savo paskyrų socialiniuose tinkluose sekėjais.

Nors paprastai vakarėliuose du vaikus auginanti 32 metų moteris puošiasi prabangiomis, tačiau gana santūriomis suknelėmis, Mauricijaus saloje ponia Inga nusprendė atskleisti ir kitą, moteriško seksualumo ir žavesio kupiną pusę.

Kai tik I. Stumbrienė paviešino savo pirmąsias nuotraukas, kuriose ji vilki baltą maudymosi kostiumėlį, virtuali erdvė sprogo nuo komentarų – ir giriančių jos figūrą, ir laidančių piktokas replikas. Tačiau tai moteriai netrukdo džiaugtis laisve, saule, smėliu, vandenynu ir artimo žmogaus meile. Jos išsilaisvinimą, pabėgimą nuo kasdieninių rūpesčių puikiai perteikia nauja nuotrauka iš Mauricijaus paplūdimio. Šį kartą mėlyną bikinį vilkinti moteris savo dailią it nulietą figūrą demonstruoja atsigulusi ant nugaros ir aukštai iškėlusi kojas.

Panašu, kad jei Inga Stumbrienė ir toliau dalinsis savo bikini kūno nuotraukomis iš Mauricijaus salos, madingų kavinių, grožio salonų ir soliariumų klientės apkalbų nepritrūks iki pat Naujųjų metų.