„Liandra atvyksta į nedidelį miestelį ir išjudina nusistovėjusį tenykščių gyvenimą, nes yra kitokia, atrodo kitaip. Niekam nepaslaptis, kad ir man tokia situacija pažįstama: juk jau kuris laikas viešai aptarinėjama ir mano išvaizda, ir aštrūs pasisakymai“, - linksmai dėsto I.Šimukauskienė.

Tiems, kurie Ievą pažįsta tik iš TV ekranų, gali pasirodyti, kad aštrialiežuvė „Kviečiu šokti“ komisijos narė ir žavinga projekto „Žvaigždžių duetai“ vedėja neria į naują ir jai svetimą sritį.

Tačiau I.Šimukauskienė – diplomuota aktorė. Jos gyvenimo aprašyme – bent penketas vaidmenų kine. Pirmasis ir, ko gero, reikšmingiausias, - darbas kompanijos „Hallmark“ juostoje „Velnio aritmetika“, kur jauna aktorė kūrė rimtą antraplanį Mirijam charakterį bei dirbo kartu su žinomomis Holivudo aktorėmis – Kirsten Dunst ir Brittany Murphy.

„Saldi nuodėmė“ – pirmasis serialas, kuriame Ievai tenka filmuotis.

„Nerimauju, kad daugiaserijiniame produkte bus daug skubėjimo, kuris neleis įsigilinti į charakterį taip, kaip tai vyksta filmuojantis kine. Nenoriu savo darbo atlikti prastai“, - aiškino aktorė, kuri tikina atsikračiusi dar studijų metais įkalto stereotipo, esą televizija, reklama, serialai tikram menininkui – blogis.

Atsirado pasiūlymas ir aš juo naudojuosi. Televizijoje jaučiuosi suradusi aukso gyslą. Vos baigusi studijas turėjau iliuzijų, kad mane, diplomuotą menininkę, tiesiog graibstys. Taip neįvyko. Ne kartą save kamavau klausimais, ką darau ne taip. Tačiau sulaukus trisdešimties atėjo mano valanda.

Pradėjusi sėkmingai dirbti televizijoje, vis girdžiu įspėjimų, kad greitai pakilusi galiu greitai ir kristi, bet kol kas jaučiu, kad einu savo keliu“, - džiaugėsi I.Šimukauskienė.

Naujas LNK serialas „Saldi nuodėmė“ – tai drama apie meilę, paslaptis ir kiekvieno mažus, saldžius paklydimus bei silpnybes. Į tykų provincijos miestelį atvyksta du nepažįstami žmones – moteris su dideliu lagaminu (Liandra, vaid. – I.Šimukauskienė) ir iš kalėjimo neseniai paleistas vaikinas Mantas.

Atvykėlių pasirodymas sujaukia miestelio gyventojų ramybę. Daug kas norėtų susipažinti su Liandra, tačiau mergina laikosi atstumo ir tarsi akies vyzdį saugo savo paslaptį, užrakintą lagamine.

Mantas – priešingai, trokšta pradėti gyvenimą iš naujo, tačiau jaučiasi atstumtas dėl niūrių savo praeities klaidų. Kokias senas sąskaitas jis trokšta suvesti?

Du nepažįstamuosius likimas suveda… kunigo namuose. Pasirodo, paslapčių turi ne tik pagrindiniai herojai, bet ir kiti miestelio gyventojai. Kokios silpnybės juos valdo? Kokie paklydimai juos blaško? Apie visa tai – LNK seriale „Saldi nuodėmė“.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją