Plaukai

Gražus, intelektualus, protingas. Vyras gali pasižymėti pačiomis geriausiomis savybėmis, bet Nijolės dėmesio neprikaustys ar net atbaidys, jeigu „sušmėžuos“, kaip ji sako, netvarkingą įspūdį kuriantys ir nevyriški ilgi plaukai. Kalbėdama apie spalvą, Nijolė buvo mažiau kategoriška – nors ją labiausiai žavi tamsiaplaukiai, tačiau visos buvusios simpatijos, tarp kurių ir prodiuseris Egmontas Bžeskas, buvo blondinai. Nijolei patinka ir margi plaukai, pavyzdžiui, dažyti šviesiomis sruogelėmis.

Veido bruožai

Nors žodžiais nupiešti gražaus vyro portretą – užduotis ne iš lengviausių, keletą esminių niuansų Nijolė pamini. Pernelyg plonos lūpos, didelė nosis, didelės ausys – negražu. Dainininkę žavi ir lietuvių vyrų tarpe retokai pasitaikantys rudakiai.

Kūno sudėjimas

Saugiai ir gerai Nijolė jausis tik prie aukštesnio ar net labai aukštesnio vyro. Jis neturėtų būti labai liesa ir atvirkščiai – visiškas raumenų kalnas.

Apranga

Nijolei patinka, kai vyrai yra atviri įvairiems stiliams – nuo sportinės aprangos iki klasikinio kostiumo. Dainininkę labai žavi ir klasikinio-šiuolaikinio-sportinio stilių deriniai – švarkas, kaklaraištis, marškiniai, džinsai ir sportiniai bateliai – taip apsirengęs vyras Nijolei tikrai patiks.

Vyro veikla

Nijolė, kalbėdama apie vyro užsiėmimą prisipažįsta, kad yra „išpaikinta“, tačiau iškart priduria, jog tai – tikrai ne žvaigždžių liga. Dainininkės akiratis platus, todėl ir aplink esantys žmonės savaime „atsisijoja“.

„69 danguje“ visuomenėje turi kažkokią poziciją – vyrų dėmesys ir t.t., nes taip išeina. Pavyzdžiui, kažkaip net neįsivaizduoji, kad sėdėtum su tais vyrais, kurie prašo autografų, prie vieno stalo. Ir tikrai, nenuvertinant jų, norisi bendrauti su žmogumi, iš kurio galėtum kažko išmokti, kuris turėtų savo idėjas, savo verslą, galbūt, savo kažkokią poziciją kitokiu rakursu, nei mano. Nenorėčiau kokio šou verslo atstovo šalia savęs... Nes vienoj krūvoj ne kas gaunasi“, – sako Nijolė, kuriai vyras visų pirma turėtų būti įdomus autoritetas visom prasmėm.

Būdo savybės, charakteris

Dainininkei svarbiausia, jog vyras būtų protingas, santūrus, charizmatiškas ir subtiliai valdingas: „Vyras turi būti toks psichologas, kuris sugebėtų savo moterį suvaldyti“, – sako Niljolė. „Man nepatinka neprotingi vyrai, o būna tokių, kurie, atrodo, kad ir išsikovoję kažkokias pozicijas, bet tokie nerimti, tokie... tai vieną pasako, tai kitą pasako, tokie neapsisprendę kažkokie, ir išsišaukiantys. Vyras turi būti savo vietoje, kuris kalbės kada norės ir kada reikės, ne tada kada klaus kažkas. Jo charakteris turi būti stiprus, o tokie visur besikišantys, ten belen ką šnekantys, ne rimti – tikrai nepatinka“, – sako Nijolė.

Ar įmanoma draugystė su žymiai vyresniu?

Į šį klausimą Nijolė nenorėtų atsakyti labai kategoriškai, tačiau jos svajonių vyras – jaunas, vyresnis gal tik penkeriais metais. „Niekada nesakyk niekada“ – tokiu principu besivadovaujanti dainininkė vis tik dvejoja, ar ryžtųsi draugystei su dvidešimčia metų vyresniu vyru, tačiau priduria, jog kartais, net pačiai to nesitikint, įvairius svarstymus ir dilemas dėl ateities gali priversti pamiršti ar tiesiog gali nusverti kitos vertybės – meilė, abipusis supratimas ir noras būti kartu. „Kartais ateina mintys, kad gal niekad neatrasiu tos meilės, nes ilgiuosi kažko per daug, per daug įsivaizduoju, per didelės svajonės, reikalavimai, kalbant apie būdo savybes. Todėl tikrai sunku. Ar nebijau, kad pamils tik kaip „69danguje“ dainininkę? Neįlysiu į galvą, iš pradžių gal ir bus taip – pamils, kaip tą vadinamą žvaigždę, o paskui susipažins su manimi ir supras, kad va, kad čia labai geras žmogus. Galbūt taip kažkada ir bus!“, – nusišypso Nijolė.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją