„Mūsų meilė – patikrinta laiko. Santykių pradžia buvo sudėtinga ir skaudi. Įveikėme nemažai išbandymų. Bet dėl to mūsų jausmai tik dar labiau suliepsnojo“, – neįtikėtinai atvirai apie santykius su M. Pitrėnu žurnalui „Stilius“ kalbėjo Ieva.

Pasakodama apie pusmetį besitęsiančią artimą draugystę su Kauno simfoninio orkestro meno vadovu I. Prudnikovaitė sako, jog jų meilė peraugo iš draugystės: „Mūsų meilė užsimezgė suvokus, kad paprastos draugystės per maža ir, kad turime daug ką išgyventi, kitaip nebūsime laimingi.“

Šiuo metu ramybės oazę pasiekusi moteris tikina, kad su Modestu jiedu yra ne tik mylimieji, bet ir draugai: „Džiaugiuosi, kad šiuo metu mūsų su Modestu ryšys nėra paviršutiniškas ir trapus <...> Meilė suteikė ramybės ir harmonijos. Apėmė jausmas, tarsi gyvenimas susidėliojo į reikiamas lentynėles.“

„Stiliaus“ paklausta, ar dar negalvoja apie šeimą, vaikus, Ieva nebuvo kategoriška ir teigė, jog nebūtų įsikibusi karjeros, jei ji trukdytų šeimai – muzikinę veiklą Ieva dėl vaikų sutiktų apriboti.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją