Kuomet jau visi kviesti svečiai buvo suėję į salę, pasirodė ir paskutinė vakaro viešnia – bene populiariausia pastarojo meto Lietuvos dainininkė ir aukštus reitingus pelnančios TV3 laidos „ X faktorius” teisėja Justė Arlauskaitė.

Gana santūriai apsirengusi, ant pečių kuprinę užsimetusi Justė su kažkuo kalbėjo telefonu ir užsikalbėjusi net nepastebėjo kaip žengė ant raudono kilimo. Dainininkė teisinosi, kad yra kiek pavargusi, mat šiuo metu studijoje įrašinėja naujus kūrinius – ir tai, žinoma, yra puiki žinia jos gausiems gerbėjams.

Fotoreporteriai kiek nustebo, kad Justė Arlauskaitė į kino premjerą atskubėjo viena, tačiau nugirdus jos pokalbį telefonu, buvo galima įtarti, kad netrukus kino centre pasirodys ir jos širdies draugas Donatas Ivanauskas.

Taip ir nutiko. Tačiau nors vos prieš kelis mėnesius pora maloniai fotografams demonstravo savo jausmus, šį kartą jie kaip įmanydami vengė atsidurti viename kadre. Galima spėti, kad pora pavargo nuo žiniasklaidos dėmesio, o galbūt paprasčiausiai norėjo sužaisti įžymybių taip mėgstamą „katės ir pelės“ žaidimą.