„Svarbiausia šiame pasirodyme – balsas, nes pats atlikėjas tiesiog stovi su gitara, visą pasirodymą išlieka ramus. Šis personažas paprastas, kaip trys „kapeikos“, bet daina labai prasminga“, - sakys legendinis dainininkas A. Vilčinskas. Kaip jam seksis, pamatysime jau šeštadienio vakarą.

Dainininkas, kuris net 17 metų praleido Amerikoje, atskleidė, kad jaučia didelę atsakomybę ir jaudulį prieš kiekvieną pasirodymą BTV projekte. „Aš labai bijau apsikvailinti prieš tuos jaunus ir talentingus žmones. Be to, man visada neramu stoti prieš komisiją. Reikės pamėgdžioti balsą, o aš to niekada gyvenime nebandžiau. Tad šiek tiek nedrąsu“, - pasakojo Arvydas.

A. Vilčinskas pasakojo, kad dėl pasirinkimų dažnai sulaukia, kaip jis sako, nepagrįstos kritikos: „Aš jaučiuosi daug jaunesnis už savo bendraamžius. Vienoje televizijos laidoje aš dėvėjau geltonas kelnes. Netruko laiko, tai mano gerbėjams pastebėti, o kai kuriems tas užkliuvo – sulaukiau nemažai neigiamos reakcijos, ypač iš mano amžiaus žmonių tarpo. Nesupratau kodėl jiems tos kelnės neįtiko.“ Tiesa, jis tikrai nėra iš tų atlikėjų, kurie bijo būti sukritikuoti: „Jei tai yra protinga kritika, aš visada įsiklausau, nors kartais ir ginčijuosi. Tiesa, jei tai būna pikti komentarai ir pagieža – nekreipiu į tai dėmesio.“

Prieš metus žiniasklaidą apskriejo sensacinga žinia – tuomet būdamas 57 metų, dainininkas Arvydas Vilčinskas pamilo ir vedė 28 metų Rūtą Gajauskaitę. Net 29 metų skirtumas nedavė ramybės komentatoriams ir, kaip sako pats Arvydas, tas triukšmas baigėsi tik dabar. „Artimi žmonės viską suprato puikiai. Dėl mano meilės žmonai jiems nekilo klausimų ar abejonių. Jų nuomonė mums ir buvo svarbi“, - atskleidė A. Vilčinskas. „Internete kažkodėl visi mano, kad turi teisę man kažką aiškinti ir nurodinėti, su kuo turėčiau gyventi ir ką turėčiau mylėti“, - nuostabos neslėpė hito „Grįžtu namo“ autorius.

„Mano žmona mane labai palaiko, yra davusi pastabų ir patarimų, tais pasirodymų klausimais, kur aš mažiau suprantu. Ji kartais atvyksta į laidų filmavimus. Tiesa, jaučiau, kad Chris Rea – mano arkliukas“, - pasakojo legendinis dainininkas.

BTV šou „Muzikinė kaukė“ su dešimt naujų dalyvių ir atsinaujinusia komisija, bei pirmuoju A. Vilčinsko įsikūnijimu – jau šeštadienio vakarą.