Pranešime spaudai rašoma, kad ji neslėpė – labiausiai sužavėjo mūsų šalies parfumerių kūrinys, pavadintas „ACappella“. Tai – šešiolika skirtingų grynų unikalių kvapų, kuriuos maišant tarpusavyje gali sukurti netikėtas kompozicijas.

„Išsirenki labiausiai patinkančius aromatus. Tuomet juos po vieną papurški ant rankos. Gali naudoti vieną, du, tris ar net visus šešiolika skirtingų kvapų! Na, tuomet pats jautiesi truputį parfumeris. Tik išlepintas, nes nereikia turėti jokių ypatingų žinių – užtenka kelias akimirkas paeksperimentuoti“, - patikino I. Budrienė.

Ji sakė iš namų niekuomet neišeinanti be rankinės, kurioje būtinai yra ir mėgstami kvepalai. Joje taip pat galima rasti gaivumo pojūtį suteikiantį specialų sausą kvapą rankinei.

„Jau dvi kvepiančias pagalvėles turiu ir automobilyje. Daiktadėžėje taip pat yra joms kvėpinti skirti kvepalai“, - pasakojo I.Budrienė.
Teisininkė, profesionali šokėja Rasa Židonytė irgi neabejinga kvapams. Ji prioritetą teikia vaisiniams, gaiviems, o kartais ir saldesniems aromatams.

„Kokie man kvapai patinka? Sudėtingas klausimas. Na... skanūs!“, - juokdamasi patikino pašnekovė.

„Namuose turiu kelis dovanų gautus kvepalus, kuriuos naudoju ne kasdien. O štai „Aromikos“ patalpų gaiviklis visada su manimi automobilyje, nes jis puikiai panaikina cigarečių dūmų „aromatus“, - kalbėjo renginių vedėjas Dainius Martinaitis.

Dueto „ŠaŠa“ narė, stilistė Viktorija Šaulytė pasakojo mėgstanti stiprius, kiek vyriškus aromatus. Nors... retsykiais susigundo ir saldžiais kvepalais. Ji tiksliai žino, ko nemėgsta – citrusinių vaisių natų.

„Ir namų kvapus, ir kvepalus renkuosi pagal nuotaiką. Todėl vieną dieną man gali būti mielas meduoliškas aromatas, o kitą – dūmo, odos ar medžio“, - sakė V. Šaulytė.

Renginio akimirkos:

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)