Apie įžymybes rašantis amerikiečių blizgus žurnalas „OK!“ pranešė, jog Leo DiCaprio neatsilaikė prieš žaviosios šviesiaplaukės Kelly Rohrbach kerus ir iškėlė baltą vėliavą – pora susižadėjo vos po keturių mėnesių draugystės.

Nei Leo DiCaprio, nei šešiolika metų jaunesnė jo draugė šios naujienos neskuba patvirtinti, tačiau remdamasis savo šaltiniais žurnalas „OK!“, rašo, jog aktorius Kelly Rohrbach pasipiršo romantiškos vakarienės metu.

Kelly Rohrbach. Vida Press nuotr.

„Leo pasakė, kad su ja norėtų praleisti visą likusį gyvenimą, ir šie žodžiai Kelly šokiravo. Tada Leo dar kartą pakartojo, jog tikrai ją nori vesti, ir pora meiliai pasibučiavo“, - savo šaltinius cituoja žurnalas „OK!“.

Leidinys pažymi, jog Leo DiCaprio išrinktoji tik iš pirmo žvilgsnio primena blondinę tuštutę – iš tiesų ji yra išsilavinusi, universitetą baigusi mergina, kuri garsėja ne tik manekenių, bet ir sporto pasaulyje – Kelly labai neblogai žaidžia golfą.

Leo DiCaprio. Vida Press nuotr.

Kaip rašo „OK!“, Kelly aktorių tiesiog sužavėjo savo išprusimu. „Ji labai protinga, ji supranta jo užsidegimą kovojant su aplinkos užterštumu, ją iš tiesų jaudina tokie dalykai kaip globalinis atšilimas. Leo Di Caprio yra susižavėjęs ja, ji yra kur kas daugiau nei šiaip gražus veidelis, - aktoriaus draugus cituoja „OK!“. - Jis visiems kartoja, kokia Kelly yra puiki, kokia protinga ir kaip patinka jo mamai”.