39 metų artistė nepasikuklino vandens kubile išsimaudyti tiesiai prieš televizijos žurnalistų kameras, nepamiršdama kelių nuotraukų publikuoti ir savo paskyroje socialiniame tinkle.

Ir nors moteris prie nuotraukos, kurioje ji pozuoja vandens kubile su ledo luitu rankose, ragina savo gerbėjus grūdintis,sportuoti ir palaikyti formą, o taip pat linki paskyros lankytojus būti dorais, gražiais, šviesiais ir mylinčiais, iš pasipylusių komentarų galima suprasti, kad daugumai jos „Instagram“ paskyros sekėjų labiau nei žodžiai įstrigo mėlynas bikinis – galbūt ne pats drąsiausias, kokį yra vilkėjusi A. Voločkova, tačiau puikiai išryškinantis jos gundančio kūno linijas.

„Aš taip džiaugiuosi, kad galiu sau leisti tai, kas man patinka ir ko man norisi. Ir jums to linkiu“, - šie A. Voločkovos žodžiai, ko gero, tiksliausiai apibūdina jos gyvenimo filosofiją. Nors Rusijos prima balerina nuolat įsisuka į skandalingas istorijas, tačiau apkalbos, o neretai ir smerkiantys žodžiai, panašu, jos nė kiek nepaliečia.

А мне не холодно...😂😂 #волочкова #музыка #зима #купель #я #спорт #мояжизнь

A video posted by Анастасия Волочкова (@volochkova_art) on Feb 14, 2016 at 11:48am PST