Dar prieš suburiant merginų grupę „4 Roses”, Akvilė su Giedre jau tuomet aktyviai koncertavo kaip duetas „VIG Roses“, dalyvavo daugelyje muzikinių projektų ir sėmėsi žinių iš scenos senbūvių. Ne nuostabu, kad merginų širdyse alsuoja roko ugnis, juk abi muzikinį kelią pradėjo ir brendo globojamos savo mokytojo ir autoriteto Povilo Meškėlos.

Paklaustos, kaip pavyksta iš seksualių elegantiškų divų, kurios pasirodo grupėje „4 Roses” tapti ugningomis rokerėmis, atlikėjos teigia, kad kiekviena moteris savyje turi bent kelis charakterius: „Kiekvieną kartą scenoje galime būti skirtingos, su vis kitokiu charakteriu. Sunku pasakyti, ar universalumas atlikėjui – pliusas ar minusas, tačiau mes tai laikome savo privalumu. Atrandame ir realizuojame save skirtinguose projektuose, skirtingo stiliaus muzikoje ir tai mums teikia malonumą. Kiekvienas atlikėjas renkasi savo kelią, o mūsiškis dar ir takelių daug turi“, - juokėsi atlikėjos.

Kartu su gyvos muzikos projektų agentūra „Rootslive“ kelis projektus pristatančios Akvilė Matukaitė ir Giedrė Girnytė neabejoja, kad sėkmė priklauso nuo geros komandos: „Ruošiant stiprų ir kokybišką produktą svarbu atsakingai atsirinkti žmones, su kuriais reikės dirbti. Yra daug profesionalų ir dar daugiau tokiais save laikančių. O geriausiai kalba nudirbti darbai ir pasiekti rezultatai. Svarbu, kad visa komanda siektų bendro tikslo, scenoje kvėpuotų vienu ritmu. Tuomet ir publika pajus malonumą. Su muzikantais, kuriais ruošėme programą, esame pažįstami ne pirmus metus, taigi žinome, ko vieni iš kitų galime tikėtis. Šiuo atveju, šalia savęs turime profesionalią ir smagią kompaniją, nusiteikusią gerai pašėlti“, - šypsosi merginos.

Merginos pristato ir specialiai „Rock‘n‘Roses“ projektui kartu su Fotogenijais kurtą įvaizdinę fotosesiją ir repeticijos video įrašą.