Pusantro mėnesio penkiuose pusfinaliuose vyko atkaklios grožio varžytuvės, o štai dabar paskutinis, lemiamas etapas.

Finale bus skaičiuojami ne tik portalo skaitytojų balsai, bet ir portalo KLUBAS.lt paskyroje „Facebook” moterų surinkti „patinka“ (finalo dalyvių galerijos ieškok nuotraukų albume „Gražiausių Lietuvos moterų didysis finalas“. Taip pat savo verdiktą paskelbs ir nepriklausomo grožio ekspertai.

Portalo skaitytojų balsai sudarys 50 procentų balsų, portalo paskyroje „Facebook“ palikti „patinka“ - 25 procentus balsų, ir nepriklausomi grožio ekspertai taip pats gaus 25 procentus balsų.

Portalo KLUBAS.lt ir portalo paskyros skaitytojų balsai bus priimami iki trečiadienio, liepos 24-osios vidurnakčio. Ketvirtadienį balsai bus skaičiuojami, pridedami grožio ekspertų balsai ir liepos 26 dieną, penktadienį, virtualiai karūnuosime gražiausią Lietuvos moterį. Vėliau paskelbsime ir visą šimto gražiausių Lietuvos moterų reitingą – nuo pirmosios iki šimtosios vietos.

Primename, kad balsavimas yra apribotas – iš vieno IP priimami ne daugiau kaip penki balsai.

Goda Alijeva

Juliaus Baliutavičiaus (KLUBAS.lt) nuotr.

Gerbėjai jau susitaikė su mintimi, kad gražiosios „69 danguje” divos nebeišvys scenoje – Goda jau senokai mini, kad savo ateitį sieja tik su šeima. Pramogų pasaulyje jau kelios savaitės netyla kalbos, kad G.Alijeva laukiasi antrosios atžalos.

Gražina Baikštytė

Viktorijos Vaišvilaitės-Skirutienės nuotr.

Kultinė aktorė yra puikus pavyzdys, jog laikas yra bejėgis prieš grožį. Tai dar kartą puikiai įrodo ir šie rinkimai – pusfinalio barjero nesugebėjo įveikti daugybė scenos gražuolių, o štai Gražina Baikštytė lengvai kaip gazelė peršoko šią kliūtį.

Dainė Baumilė

Deivio Luko nuotr.

Ilgus metus Dainė Baumilė buvo savo garsiųjų draugių šešėlyje, tačiau pastarieji pusę metų Dainę pakeitė neatpažįstamai: iš simpatiškos moters Dainė Baumilė tiesiog akyse virto efektinga blondine su kerinčia šypsena.

Indrė Burlinskaitė

Žilvino Sidaravičiaus nuotr.

Dailiomis kūno linijomis ir natūraliu grožiu garsėjančiai alytiškei pastarieji metai buvo nepamirštami. Indrė nuolat patenka į apkalbų sūkurį, tačiau tai žaviai merginai, tapusiai ne tik scenos, bet ir fitneso atradimu, netrukdo kurti naujų muzikinių planų ir bendro gyvenimo su mylimuoju.

Agnė Ditkovskytė

Ria Novosti nuotr.

Aktorių Olego Ditkovskio ir Tatjanos Liutajevos dukra išaugo į dieviško grožio princesę. Kaip bebūtų apmaudu, jos talentu labiau džiaugiasi Rusijos kino žiūrovai. Kita vertus, džiugu, kad moteris, kurios gyslomis teka ir lietuviškas kraujas, sugebėjo išsikovoti vietą po saulę Rusijos kino industrijoje. Tikėkimės, kad jos ir aktoriaus Aleksejaus Čadovo šeimyninis gyvenimas bus ilgas ir darnus.

Agnė Grudytė

Juliaus Baliutavičiaus (KLUBAS.lt nuotr.)

Lietuvos kinas galbūt ir pergyvena krizę, tačiau gražių moterų šioje srityje niekada nestigo. Ir nors Agnė Grudytė kol kas gali pasigirti tik keliais vaidmenimis didžiajame ekrane, tikimės, jog jos laukia dar daug įspūdingų vaidmenų. Toks grožis turi būti įvertintas!

Gintarė Gurevičiūtė

Ado Vasiliausko nuotr.

Drąsioji keturių vėjų sesuo, adrenalino fanatikė ir gyvūnų teisių gynėja – jos grožiui abejingas neliktų ir akmuo. Galima tik spėti, kad po išsiskyrimo su Linu Karaliumi po Gintarės kojomis gulsis ištisos divizijos rinktinių vaikinų.

Evelina Anusauskaitė-Young

Rachel Murray Framingheddu nuotr.

Santuokos įžadams besiruošianti Evelina, žinoma, būtų pamaloninta, jei pelnytų gražiausios Lietuvos moters titulą. Tačiau esame tvirtai įsitikinę – ne titulai rūpi mūsų estrados deimantui. Evelina jau ištraukė laimingąjį savo loterijos bilietą – mylimąjį, su kuriuo pasiryžusi pereiti ugnį, vandenį ir varines triūbas.

Inga Jankauskaitė

Kirilo Čachovskio (DELFI) nuotr.

Galima drąsiai sakyti, jog šie metai, kuomet Inga Jankauskaitė po ilgos pertraukos vėl pasirodė televizijos eteryje, tapo jos triumfo valanda. Dar niekada Inga nebuvo tokia šilta, žaisminga ir moteriška.

Eglė Juozapaitienė

Daniaus Labučio nuotr.

Eglės Juozapaitienės patekimas į finalinį balsavimą, prisipažįstame, tapo bene didžiausia staigmena. Tačiau jei taip gerai pagalvojus...Ponia Eglė išsiskiria iš kitų žiniasklaidoje dažnai mirgančių veidų savo vidine kultūra, įgimta elegancija ir santūrumu. O tai negali būti neįvertinta.

Indrė Kavaliauskaitė

E.Strolios nuotr.

Labai gaila, kad Indrės karjera televizijoje truko taip trumpai, tačiau širdyje visada plazdena viltis, jog Indrė čia dar sugrįš. Sugrįš, kad į dažnai apniukusius mūsų namus įneštų meilės, gėrio ir grožio spindulėlį.

Greta Lebedeva

Eriko Matijošiaus nuotr.

Pastarieji mėnesiai Gretos gyvenime buvo kupini įvykių – vienas po kito buvo pelnyti kelti apdovanojimai fitneso varžybose, tačiau jos trejus metus puoselėti santykiai ėmė ir sugriuvo. Tačiau žinant tvirtą Gretos charakterį, galima spėti, jog jos gyvenime prasideda naujas, dar spalvingesnis gyvenimo etapas.

Viktorija Macijauskienė

Gedimino Žilinsko nuotr.

Neslėpsime, gerokai nustebome, kad į didįjį finalą pateko tik vieno krepšininko mylimoji, mat tarp pretendenčių buvo ne viena ir ne dvi efektinga išvaizda pasižyminčios krepšininkų mylimosios. Viktorija, auginanti du vaikus, visu šimtu procentu nusipelno būti šiame finale. Štai kodėl ji finalui pasirinko nuotraukas, kuriose įamžinta besilaukianti antrojo vaikelio: „Šioje nuotraukoje esu aštuntame vaikelio laukimo mėnesyje. Pasirinkau būtent šią nuotrauką, nes tada išgyvenau nuostabų gyvenimo periodą ir tuo metu jaučiausi labai graži – prasmingai graži“.

Rūta Mikelkevičiūtė

Aidos Chlebinskaitės nuotr.

Rūta Mikelkevičiūtė yra televizijos fenomenas. Šiek tiek koketė, intelektuali, drąsi, sugebanti laviruoti tarp rimtų temų ir pramoginių laidų. Ir žinoma, tirpdanti vyrų širdis taip, kad iš jos dar gerokai reikėtų pasimokyti tituluotoms gražuolėms.

Giedrė Rusytė

Rafaelio Achmedovo (DELFI) nuotr.

Giedre, užteks jau to Niujorko. Lietuva laukia tavęs.

Ugnė Skonsmanaitė

nightparty.ru nuotr.

Štai taip MTV mergaičiukė su mikrofonu rankoje, sugebanti per vieną vakarą aplėkti kelias pasilinksminimo vietas išaugo į tvirtai vadžias savo rankose laikančią ypatingai populiarios laidos vedėją. Netradicinį Ugnės grožį sunku nupasakoti – į ją reikia žiūrėti, žiūrėti, žiūrėti...

Jurgita Jurkutė-Širvaitė

Juliaus Baliutavičiaus (KLUBAS.lt) nuotr.

Pramogų pasaulio užkulisiuose šnabždamasi, jog ne viena, ir ne dvi didžiojo finalo dalyvės nuleido rankas, išgirdusios Jurgitos Jurkutės-Širvaitės pavardę. Savąjį pusfinalį Jurgita įveikė daugiau nei užtikrintai, tačiau finale juk kartais nutinka visko. Vis dėlto tenka pripažinti, jog varžytis su aistringai Jurgitą dievinančių jos gerbėjų minia bus sudėtinga bet kuriai finalo dalyvei.

Asta Valentaitė

Gedimino Žilinsko nuotr.

Kokiais tik žodžiais anoniminiai interneto komentatoriai nevanojo Astos Valentaitės! Tačiau tikime, kad ir jie vieną kartą atsimerks ir pasižiūrės plačiai pravertomis akimis – praėjusiais metais viename prestižiniame grožio konkurse A.Valentaitė liko tik per plauką nuo pirmosios vietos. Galbūt šiemet pasiseks gražiausios šalies moters rinkimuose?

Oksana Zlatkovaitė

Vadim Fosij nuotr.

Oksanos grožį savo eilėse turėtų šlovėti šiuolaikiniai poetai, tačiau, žinia, dabar eiles keičia „like“. Neabejojame, kad šių „like“ O.Zlatkovaitei KLUBAS.lt skaitytojai skirs šimtus.

Kristina Zmailaitė

Šarūno Mažeikos (DELFI) nuotr.

Tai dar vienas netikėtumas didžiajame finale, įrodantis, jog KLUBAS.lt skaitytojai vertina ne tik estrados, kino ir podiumo deives, bet ir vyresnės kartos moteris, pasižyminčias ne tik grožiu, bet ir giliu dvasiniu pasauliu – tokiu, kokį ji turi Kristina Zmailaitė.