„Tai buvo vyro dovana Šv. Valentino dienos proga - auksinis, tikrai gražus ir mano labai mylėtas, saugotas“, - LNK laidoje šio pirmadienio vakarą 19.30 val. KK2 laidoje pasakos G. Alijeva.

Goda mėgo vyrą lepinti intymiomis fotografijomis: „Manau, kad tai neišvengiama - laikui bėgant kiekviena nufotografuoja tokių pikantiškų vaizdelių, kurių nenorėtų, kad atsidurtų viešumoje“. Gražuolė sako, kad telefone nuotraukų – ne viena.

„Nesu išimtis, telefone turiu begales nuotraukų, vaizdo medžiagos. Kadangi nemėgstu viešinti savo vaikų, jų nuotraukų, todėl jeigu jos atsidurtų spaudoje, man labai nepatiktų“, - laidoje atviraus G. Alijeva.

Godos telefonas buvo pavogtas, kai mergina vyko iš namų į draugės gimtadienį. Gražuolė įtaria, kad ji buvo sekama jau nuo namų iki pat Laisvės alėjos, rašoma LNK pranešime žiniasklaidai.

„Tikrai nekreipiu dėmesio, ar kažkas mane seka, ar nužiūrinėja, bet, matyt, tą vakarą sekė“, - spėlioja G. Alijeva. Atvykusi į gimtadienį, Goda telefoną padėjo ant stalelio ir kai tik akimirkai nusisuko, jos auksinis telefonas dingo.

Visą Godos Alijevos pasakojimą žiūrėkite šį pirmadienio vakarą 19 val. 30 min. laidoje KK2 per LNK.