Jau tapo tradicija, kad prekybos centro prekes šiame žurnale reklamuoja žymūs kauniečiai, o šį kartą leidėjų taikiniu tapo šeimą sukūrusi G. Alijeva. Vaikelio besilaukianti dainininkė pripažįsta, jog dabar, kai turi vyrą ir netrukus gims vaikas, jos kasdienybė pasikeitė iš esmės – dabar moteris rūpinasi, kad namai būtų jaukūs, Rolandas Alijevas – gražus, o gimusiam kūdikiui nieko netrūktų.

Išplatintame pranešime spaudai rašoma, jog Goda labai mėgsta papuošalų parduotuves, tačiau ilgiausiai užtrunka interjero ir vyriškų drabužių parduotuvėse.

- Beje, Goda, ar perki drabužius ir savo vyrui Rolandui?

– Pastaruoju metu – taip. Paskutinį kartą užsienyje drabužių pirkau tik jam, o sau – nieko, – juokiasi. – Bet tai man patiko!

- Tu jau perpratai ar formuoji savo vyro stilių?

– Perpratau. Bet, žinoma, nevengiu koreguoti ir kai kurių detalių. Moteris intuityviai jaučia, kas labiau tinka vyrui.

– Kokių žinomų moterų stilius tau imponuoja?

– Patinka futbolininko Davido Beckhamo žmonos Victorijos Beckham stilius. Ji moka išryškinti privalumus ir paslėpti trūkumus. Taip pat imponuoja aktorės Charlize Theron stilius.

– Į kokius drabužius tavęs neįvilktų?

– Filmavimuose ir renginiuose išbandžiau įvairiausių stilių ir turbūt nėra to, ko nebandžiau. Nesu kategoriška. Man patinka įvairovė. Ir mielai
pasiskolinčiau daug detalių. Tačiau man neimponuoja vulgarus stilius ir
pernelyg atviri drabužiai.

– Kaip Tu apsirengtum šiandien?

– Tai labai priklauso nuo nuotaikos ir į ką telpu, – juokiasi. – Tačiau
mielai apsivilkčiau pamėgtą žalią suknelę, pilkus "ugus", vyro dovanotus
mažus auskariukus ir užsidėčiau apyrankes. Laikrodis man nėra būtinas,
tačiau kaklo papuošalai moteriai suteikia šarmo.

– Laukiesi ir ne už kalnų laikas, kai Tau gims vaikelis. Ar jau jauti, kad akys vis dažniau ieško vaikų drabužių ir žaislų parduotuvių?

– Faktas, – šypsosi. – Drabužiai, žaislai, bateliai, lovytės. Kartais,
nejučia mintyse kuriu ir vaikučio stilių. Tačiau esu prietaringa ir nenoriu įvykiams užbėgti už akių. Todėl šį malonumą atidedu, kai tam ateis laikas.