LNK laidos „Supertortas“ filmavime žinomos Lietuvos damos diskutavo – kurios jų apatiniai galėtų būti prabangiausi ir brangiausi. Kolegės gana neprastai įvertino laidoje dalyvavusią Godą Alijevą, maniusios, kad ji turėtų dėvėti prabangius apatinius. „Juk ji ištekėjusi už krepšininko“, – replikavo studijoje susirinkusios moterys.

Vis dėlto Goda paprieštaravo savo kolegėms. „Nelabai daug dėmesio kreipiu į apatinius, nes man jų reikia tik keliom minutėm“, – mįslingai šypsojosi Goda.

Paklausta, ar apatinius jai dovanoja vyras Rolandas Alijevas, kuris, aplinkinių nuomone, uždirba nemažai, todėl ir gali sau leisti pirkti brangias dovanas žmonai, Goda buvo dar atviresnė.

„Žinot, pasakysiu paslaptį, mano vyras, jaučiu, neatitaikytų man dydžio. Jis labai išsiblaškęs, todėl tikrai nežinotų, kokius reikėtų pirkti tuos apatinius – ar A, ar B, ar C dydžio, todėl juos perkuosi pati.“

Dar aštriau apatinių tema pasisakė visada atvirai ir šmaikščiai kalbanti Lidija Rasutis. „Aš pati nelabai papinga, tik perku labai gerus „ramentus“, Amerikoj. Todėl moterims sakau – nereikia pergyventi, jei nesate papingos, yra visokių tų apatinių.“

Kalbėdama apie apatines kelnaites Lidija dar labiau įsijautė. „Aš gyvą žąsiną įleidžiu į kelnes kiekvieną rytą ir jis ten daro, ką nori“, – juoko nesulaikė nei pati L. Rasutis, nei studijoje susirinkusios moterys, o laidos vedėjas Algis Ramanauskas skubėjo kuo greičiau pakeisti pokalbio temą.

KLUBAS.lt galerijoje - laidos „Supertortas“ filmavimo akimirkos.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)