Neseniai TV3 išplatino pranešimą žiniasklaidai, kuriame G.Jaunius pasakojo apie savo pažintį su garsiuoju JAV naujienų kanalo CNN žurnalistu Richardu Questu, neseniai įsivėlusiu į pikantišką skandalą.

„Richardas Questas man yra tikro žurnalisto pavyzdys“, - lyg tyčia, prabėgos vos porai dienų po šių viešai išplatintų G.Jauniaus žodžių, jo žurnalistikos guru pateko į keblią situaciją.

CNN žurnalistą policijos pareigūnai sulaikė praėjusio šeštadienio rytą Centriniame Niujorko parke Žinomas CNN žurnalistas Richardas Questas šeštadienį ryte buvo suimtas Centriniame parke Niujorke. Jo kišenėse buvo narkotikų, aplink kaklą jis buvo apsirišęs virvę, kurios kitas galas buvo pririštas prie jo genitalijų, o jo bate rastas sekso žaisliukas.

,,Aš nemanau, kad čia man vertinti jo poelgius, tuo labiau, kad apie jo asmeninį gyvenimą aš nelabai daug žinau, - sakė G. Jaunius. Tačiau žinių vedėjas patikino, jog šią situaciją vertina vienareikšmiškai blogai.

,,Žmonės, dirbantys visuomeninį darbą, turėtų elgtis atsakingiau. Visuomenė tikisi nepriekaištingo tokių autoritetų elgesio. Kiekvienam galioja tokios pat normos. Narkotikai yra nelegalu, todėl turėtų būti imamasi griežtų, o gal net ir griežtesnių nei eiliniam piliečiui priemonių“, - sakė TV3 Vakaro žinių vedėjas.

G. Jaunius baiminasi, jog JAV televizijoje dirbantis žurnalistas bus atleistas iš darbo. ,,Lietuvoje greičiausiai jau nebedirbtų“, – sakė G. Jaunius.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją