„Visi mes norime pristabdyti senėjimo procesą“, – TV3 realių pokyčių laidoje „Grožio mėnuo“ žiūrovams jau šį šeštadienį 9.30 val. prisipažins „TV Pagalba“ žvaigždė Gerda Stiklickienė. Visai neseniai plastinę nosies operaciją pasidariusi moteris ir vėl pravėrė grožio klinikos duris, kur jos išvaizda pasirūpino profesionalūs grožio specialistai, sporto treneriai ir stilistai.

Žinomai moteriai buvo atliktas veido odos atjauninimas lazeriu ir PRP plazmoliftingas, kurio metu Gerdai į veido odą buvo leidžiami jos pačios kraujo kūneliai. Patobulinti tai, kas nepatinka žiūrint į save veidrodyje, G. Stiklickienei padėjo tikri savo srities profesionalai.

„Tai buvo pakankamai skausminga procedūra, bet šios procedūros metu veidas nuskausminamas specialiais šaldančiais tepalais, kad kuo mažiaus jaustųsi. Buvo minimalus patinimas, bet jis labai greitai atslūgo. Galima net ir tą patį vakarą kažkur eiti. O pokyčius aš jau matau iš karto: veidas lygesnis, dabar mažiau naudoju pudros“, – apie jai atliktos procedūros poveikį pasakojo G. Stiklickienė.

Gerda prisipažino, nesanti visiškai patenkinta savo išvaizda, todėl džiaugiasi laidoje „Grožio mėnuo“ jai atliktomis procedūromis: „Esu labai savikritiška. Pati matau kaip atrodau ir nesu 100 procentų savimi patenkinta. Linkėčiau visoms pasinaudoti tokiomis procedūromis, esu labai patenkinta ir mielai tą darysiu toliau.“

Televizijos žiūrovai G. Stiklickienės pokyčius išvys jau šeštadienio rytą 9.30 val. per TV3.

Naujo realių pokyčių projekto žiūrovai išvys net aštuonių šalies įžymybių išvaizdos ir stiliaus pokyčius. Garsenybių aštuntukas visą mėnesį, kol jiems bus atliekamos grožio procedūros, savo potyrius ir emocijas pasakos tiesiai į kamerą, lyg ji būtų geriausias draugas. Tad televizijos žiūrovai išgirs atvirus žinomų žmonių pasakojimus apie tai, ką jie nori patobulinti savo išvaizdoje ir kaip jiems sekėsi to pasiekti.

Šaltinis
Temos
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)