Renata Voitechovskaja – mažą vaikelį auginanti dainininkė nepamiršo scenos, kurioje spindi pasipuošusi ne tik ilgomis romantiškomis sukniomis. Konkurse ,,Mis Visata 2010” moteris savo ilgas kojas pademonstravo apsitempusi maudymosi kostiumėlį.



Garsioji advokatė Svetlana Pronina, savo jėgas išbandžiusi ir šokių projekte, buvo tikra atgaiva žiūrovų akims. Moteris gali pasigirti ne tik ilgomis, bet ir labai įdegusiomis kojomis.



Kartu su aktoriumi Vytautu Šapranausku populiarių pramoginių laidų vairą laikanti Jurgita Jurkutė savo gerbėjams leidžia pasigrožėti ir romantika dvelkiančiu stiliumi, kai vilki ilgas vakarines suknias, ir savo gražiomis kojomis, kai prisiderinusi prie laidos temos, įsikūnija į seksualios stiuardesės ar policininkės kailį.



Šokėja ir choreografė Ieva Šimukauskienė, kaip ugnikalnis įsiveržusi į televiziją, šią savaitę vykusiame ,,Žvaigždžių duetų“ filmavime parodė, kad jos kojos – ne tik gražios, bet ir ,,išlankstomos“ kaip tik nori.




Seksualų įvaizdį propaguojanti dainininkė Marina Bui žino, kad ne tik krūtinė, bet kojos, kojos ir tik kojos labiausiai prikaustys vyrų žvilgsnius.



1996-aisiais ,,Mis Lietuvos“ karūną pelniusi Sandra Chlevickaitė tapo geidžiamu apatinio trikotažo gamintojų veidu. Moteris savo gražią figūrą demonstravo ir ant podiumo, ir daugybėje reklaminių fotosesijų.



Stipriausio pasaulio žmogaus Žydrūno Savicko žmona Jurgita Savickienė vyrų žvilgsnius traukia visur ir visada – net ir tuomet, kai būna kartu su vyru. Taip atsitiko ir biografinės knygos apie Ž. Savicką pristatymo metu, kai į knygyne vykusį renginį pasipuošė erotiškomis prisegamomis pėdkelnėmis.




Scenos deivė Rūta Ščiogolevaitė, nors jos širdį pavergė dainininkas Elvinas Dandelis, vis dar yra viena geidžiamiausių moterų – ne tik dėl nuostabaus balso.



Nors Laima Janušonytė žinias apie sportą skaito ne stovėdama, tačiau nevengia tapti ir seksualia viliokle medicinos sesele, ir kitais personažais, kuriuos žaviai moteriai perteikti puikiai sekasi.