Kaip rašoma spaudos pranešime, R. Devolskytė jau 9-erius metus rūpinasi įžymiausių Lietuvos moterų plaukais. Pas ją lankėsi Agnė Jagelavičiūtė, Karolina Meschino, Vaida Skaisgirė ir daug kitų šalies garsenybių. Moteris intensyviai dirba važinėdama po visą Lietuvą, taip pat viena augina du mažamečius vaikus, todėl buvo sunku rasti laiko sau.

Tačiau, kai priėmė sprendimą didžiausiai gyvenimo transformacijai, ji buvo išties kardinali. Pilvo ir krūtinės plastika, pavargusio veido atstatymas, drėgmės įvedimas su hialurono rūgštimi, asimetriško veido modeliavimas – tokios procedūros buvo atliktos 29-erių pašnekovei per vienerius metus: nuo 2019-ųjų liepos iki 2020 birželio.

„Nei sportas, nei sveika mityba padėti nebegalėjo – išbandžiau viską. Krūtinės moteris negali „užsportuoti“, ten nėra raumens, tai yra pieno liauka. Išmaitinusi du vaikus krūtinė neišvengiamai gerokai nutįso 35 cm nuo raktikaulio. Operacija buvo ne tik neišvengiama, bet ir būtina, nes tai jau buvo laikoma patologija“, – savo sprendimo priežastis aiškino R. Devolskytė. Krūtinės operacijos metu krūtinė buvo pakelta ir formai suteikti įdėti 380 ml tūrio implantai.

Pilvo operacijos metu paaiškėjo, jog pilvo sienos raumenys buvo plyšę ir turėjo bambos išvaržą, apie kurią pacientė nieko nežinojo, todėl, pasak pašnekovės, jokie sporto pratimai nebūtų padėję. „Oda buvo nukarusi, tad gydytojas nupjovė virš 2 kg odos. Liemens apimtis sumažėjo beveik 20 cm, nusiurbti riebalai, susiūti pilvo raumenys, išoperuota bambos išvarža. Mano oda yra labai jautri ir ne itin elastinga, buvo daug strijų. Jos dingo kartu su pašalintu odos pertekliumi – jokiu sportu ir sveika mityba to padaryti tiesiog neįmanoma. O man tik 29-eri metai ir aš nesiruošiau visą likusį gyvenimą kompleksuoti“, – sakė moteris.

Paskutinis pokyčių etapas – veido jauninimo procedūros, kurias atliko Agnė Bagdonė: pavargusio veido atstatymas, drėgmės įvedimas su hialurono rūgštimi, asimetriško veido modeliavimas, juoko raukšlių užpildymas. „Labai daug dirbu, mažai miegu, viena pati rūpinuosi dviem mažamečiais vaikais, verslu. Tai atsispindėjo mano veide: išsausėjusi veido oda, tarytum, pradėjau senti anksčiau laiko. Neturiu laiko vykti į reguliarias veido procedūras, todėl šiuo atveju pasirinkau tai, ką galima atlikti kas pusmetį ar metus“, – pasakojo grožio versle besisukanti moteris.

Paklausta, ar nebuvo baisu gultis po skalpeliu, moteris tvirtai atsakė, kad kai buvo išbandytos visos kitos priemonės, teliko pasitikėti profesionalais, kurie turi ilgametę patirtį. Pati dirbdama grožio srityje vis nugirsdavo klienčių atsiliepimus po įvairių operacijų, tad seniai svajojo ir pati. Ji neslepia dažnai sulaukusi aplinkinių klausimų, kam tos „radikalios priemonės“ – neva mylėk save, kokia esi: „Aš labai užimtas žmogus. Viena kasdien kovoju už būvį, su malonumu daug dirbu, kad išlaikyčiau savo šeimą su dviem sūnumis be vyro pagalbos. Apie laiką sau buvau pamiršusi, nes jo visada trūkdavo.“

Po krūtinės operacijos praėjus vos 9 dienoms moteris jau galėjo dirbti, o po pilvo rekonstrukcijos dirbti pradėjo praėjus 2 savaitėms. Operacijos praėjo sklandžiai, nebuvo jokių komplikacijų, už tai ji dėkojo savo gydytojui Rokui Bagdonui.

„Buvau įspėta, kad pooperacinė reabilitacija gali užtrukti kelis mėnesius, tačiau jau po savaitės džiaugiausi visu pasauliu ir savimi. Praėjus parai po pilvo plastikos lipau iš lovos keturis kartus, vakare jau savarankiškai palatoje išsiploviau kavos puodelį. Po 2 parų važiavau namo iš Klaipėdos į Šiaulius 200 kilometrų, o po trijų mėnesių išvykau į fantastišką kelionę į Filipinus. Neapsakomas jausmas užsidėti maudymosi kostiumėlį ir suprasti, kad esi laiminga, graži ir patenkinta savimi“, – džiaugiasi moteris ir prisipažįsta, kad kūno pokyčiai paskatino vidinę transformaciją, padėjo pamilti savo kūną, nebekompleksuoti atėjus į sporto klubą, paplūdimyje, asmeniniuose santykiuose.

Ji dalijasi savo nuotraukomis su visomis detalėmis tam, kad padrąsintų kitas moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (125)