„Kartais mes vyrai nueinam į kairę. Ne visi ir ne visada, bet pasitaiko... Aišku, ten vaikštom netyčia. Bet kokiu atveju geriausia, kai mūsų moterys to nežino. O jei sužino – gerai, jei nekelia skandalo. O baisiausias dalykas mums vyrams yra, kai mes į kairę neinam, o moterys kelia skandalus ir sako, kad einam! Įdomu, kur tos pavydo ribos?“ – klausia „Rožių kerų“ vedėjas.

Viena iš daugiausiai dėmesio sulaukusių moterų – Nijolė Pareigytė. Tiek mergina, tiek jos buvęs širdies draugas Egmontas Bžeskas, sėdintis laidos komisijos kėdėje, visuomet pritraukia skandalų. Todėl nenuostabu, kad į diskusiją apie judviejų praeities santykius įsitraukė ne tik buvę mylimieji, bet ir kiti laidos svečiai. Kaltinimai apie lovos reikalus ir meilę trise, pavydo scenos ir dūžtančios lėkštės – tokius prisiminimus išgirs laidos žiūrovai. Kai kuriuos faktus pirmą kartą apie Nijolės pavydą išgirs ir Egmontas, rašoma TV3 pranešime žiniasklaidai.

„Aš ne tik telefono žinutes tikrinau. Lįsdavau ir į tavo kompiuterį!“ – prisipažins Nijolė.

Tuo tarpu Natalija Zvonkė nė nemirktelėjusi kaip eilėraštį papasakos apie savo atsidavimą vyrui. Net tuo metu, kai buvo filmuojama laida, pačiame įkarštyje buvęs Zvonkų šeimos skandalas neaptemdys tikėjimo jų bendrais santykiais ir meile.

„Aš niekada nesu iškėlusi savo vyrui pavydo scenos“, – dvejojusi, ar dalyvauti laidos filmavime, tačiau vėliau pasidžiaugusi, kad turėjo progą išsisakyti, be jokių dvejonių teigs Natalija.

Jos išpažintis apie skandalo sukeltą sumaištį, apie jausmus ir išgyvenimus kai kuriuos studijos svečius privers iš nuostabos aikčioti. Neįtikėtinas Natalijos atvirumas ir iki šiol dar niekada nesakyti žodžiai nejuokais nustebins ypač Gediminą Jaunių.

Pasitikėjimo tema pasisakys ir Rūta Ščiogolevaitė, kuri užsimins apie iš anksto savo mylimajam nustatytas taisykles.

Laida apie garsenybių pavydo ribas bus parodyta spalio 20 dieną.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją