Didižiausias praėjusios savaitės įvykis visai Europai buvo Maskvoje vykęs „Eurovizijos“ dainų konkursas, kuriame Lietuvos garbę gynė Sasha Son(g) (Dima Šavrovas). Konkursas nuo pat pradžių iki dabar apipintas gandais ir legendomis, kaip, pavyzdžiui, spėlionės ar Švedijos atstovė Malena Ernman yra vyras, ar moteris. Visų karštų naujienų iliustracijos – Klubas.lt fotogalerijoje.

Vis dėlto nereikėtų pamiršti, kad Lietuvoje savaitgalį buvo ir nemažiau svarbių naujienų – eurokomisarė Dalia Grybauskaitė po pirmojo rinkimų į Lietuvos respublikos prezidentus turo šventė pergalę. Tautiškai pasipuošusi prezidentė – Klubas.lt fotogalerijoje.

Kol Lietuvoje virė aistros dėl „Eurovizijos“ ir prezidento rinkimų, Didžiojoje Britanijoje ir JAV virė aistros dėl grožio karūnų. Didžioji Britanija išsirinko gražiausią, jų nuomone, tautietę, o gražiausiai Kalifornijos merginai teko kovoti dėl karūnos. Paaiškėjus, kad ji yra susituokusi su moterimi, karūna vos nebuvo iš jos atimta, bet ilgakojė gražuolė įrodė konkurso organizatoriams, kad specialiai nieko nesistengė nuslėpti.

Dėmesio sulaukė ir dar viena amerikietė. Erotikos nevengianti aktorė Victoria Silvsted parduotuvės atidaryme nepatingėjo pademonstruoti nepriekaištingos figūros ir to, ką moterys paprastai slepia po viršutiniais drabužiais.

Tuo tarpu Marijos žemėje didesnių skandalų nebuvo. Sasha Son laimingai iš Maskvos grįžo į Vilnių, Lietuvos atlikėjai savaitgalį smagiai leido laiką su abiturientais „Paskutinio skambučio“ konkurse, o Egmontas Bžeskas tuo tarpu, pasislėpęs nuo smalsių tautiečių dėmesio, laiką su žavia šviesiaplauke leido Turkijos kurorte.

Karščiausi savaitės kadrai – KLUBAS.LT fotomedžioklėje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją