Skraidydama iš vieno pasaulio kampo į kitą, ji visą savaitę nematė savo vaikų, su kuriais susitiko tik šiandien ryte, kai drauge juos pasiėmė į Tokijų, kur taip pat dalyvaus filmo premjeroje.

Todėl nenuostabu, kad vaikų išsiilgusi mama „Salt“ premjeroje Rusijoje atkreipė dėmesį į mažą savo gerbėją, kurią netgi apdovanojo motinišku bučiniu, rašo Dailymail.co.uk.

35-erių aktorė kalbėjosi su gerbėjais, dalino autografus ir, pastebėjusi link jos besibraunančią mergytę, sustojo su ja pabendrauti.

Filme „Salt“ aktorė vaidina agentę vardu Evelyn Salt, kuri apkaltinama, jog dirba KGB šnipe JAV. Filmas nagrinėja Rusijos ir JAV santykius.

Tačiau sekmadienio dieną, dar prieš filmo premjerą, spaudos konferencijoje prie Raudonosios aikštės A. Jolie sakė: „Nenoriu susikoncentruoti į neigiamą mūsų šalių santykių pusę ir visas tas kalbas apie šnipus, nes manau, kad šiandieniniai mūsų šalių santykiai yra puikūs ir juda teigiama linkme.“

Po spaudos konferencijos vykusiai filmo premjerai A. Jolie pasipuošė raudoną „Versace“ suknelę, kuri puikiai tiko ir premjeros kontekstui, ir žaviai aktorei. Prie suknios ji priderino raudoną lūpdažį, papuošusį jos plačią šypseną.

Vis dėlto, nepaisant jos šiltų įspūdžių iš Maskvos, A. Jolie laimingesnė atrodė šį rytą atskridusi į Tokijų, kitą filmo premjerą. Mat su ja kartu buvo jos vaikai Shiloh, Paxas, Zahara ir Maddoxas. Po savaitės nesimatymo, į Japoniją aktorė savo šeimą pasiėmė drauge.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją