Etatinė šio didelio populiarumo ne tik Baltarusijoje, bet ir kaimyninėse slavų valstybėse bei Lietuvoje ir Latvijoje sulaukusio konkurso dalyvė dar neseniai pati varžėsi šiame konkurse, o šiemet jau pati spręs, kokį balą rašyti vienam ar kitam atlikėjui.


Tačiau E.Anusauskaitei teks ne tik vertinti atlikėjus, bet ir pačiai pademonstruoti savo talentą didžiulėje spindinčioje festivalio arenoje.


Evelina kartu su savo mama bei prodiusere Jurga Anusauskiene ypač atsakingai ruošiasi jubiliejiniam festivaliui ir kruopščiai derina kiekvieną detalę. Vis dėlto dukros ir jaunatviškai atrodančios mamos nuomonės ne visada sutampa.


Moterys taip karštai susiginčijo dėl fotostudijoje „Nabija“ sukurto Evelinos įvaizdžio, jog nebegali apsispręsti, kuri nuotrauka verta to, kad taptų E.Anusauskaitės vizitine kortele festivalyje, t.y. papuoštų afišas, anonsuojančias lietuvaitės koncertus.


„Alinos gracijos“ salono suknelėmis pasipuoštai Evelinai buvo sukurti trys įvaizdžiai.


Romantiškasis įvaizdis paremtas Evelinos portretu, kurio pagridinis akcentas - užburiantis jaunosios dainininkės žvilgsnis.



„Geltonasis įvaizdis" pasižymi jaunatviška nuotaika - šarmo jam suteikia ir gana drąsiai apnuoginta koja.



„Raudonasis įvaizdis" - praktiškai visada tiesiai į dešimtuką pataikanti klasika. Be jokių abejonių, Vitebsko gyventojai ar festivalio svečiai tikrai nepraeitų pro tokia nuotrauka papuoštą afišą.



KLUBAS.lt skaitytojai turi unikalią galimybę balsuodami padėti dukters ir motinos tandemui nuspręsti, kuris Evelinos Anusauskaitės įvaizdis labiausiai tiktų „Slavianskij Bazar“ afišai.