Svarbi nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos maratono detalė – ne tik dainos, atlikėjai, vertinimo komisija, bet ir šou vedėjai. Skirtingai nei amžinasis „Eurovizijos“ komentatorius Darius Užkuraitis, ši pozicija stabilumu nepasižymi – šou prodiuseriai kiekvieną kartą bando vis naujus veidus bei tandemus, tad televizijos žiūrovai turi ką ir su kuo palyginti.

Nors kol kas yra nufilmuota tik viena laida, tačiau panašu, kad šiemet su laidos vedėjais pataikyta tiesiai į dešimtuką. Buvusi „misė“ Gabrielė Martirosianaitė įžymybių gyvenimą sekančių smalsuolių dėmesį traukia ne tik savo grožiu, bet ir neseniai pasklidusiomis kalbomis, esą ją ir neseniai antrą kartą išsiskyrusį Mindaugą Stasiulį sieja romantiški santykiai.

Jos porininkė – Ieva Stasiulevičiūtė, buvusi tragiško likimo aktoriaus Vytauto Šapranausko širdies draugė, dalyvavo grupių „Yva“ ir „Šarka“ veikloje, tad turi pakankamai scenos patirties.

„Eurovizijos“ atranką, ko gero, galima vadinti I.Stasiulevičiūtės renesansu. Prieš kurį laiką ji vedė didesnio susidomėjimo nesulaukusią laidą „Vilnius gyvai“, o štai „Eurovizijos“ atrankos konkurso populiarumas yra garantuotas. Žvelgiant, kaip scenoje atrodo, elgiasi, kalba ir juokingas veido išraiškas demonstruoja 27 metų I. Stasiulevičiūtė, televizijos prodiuseriams lieka tik atsidusti – populiarių pramoginių laidų vedėjos vairą jai buvo galima patikėti jau ir anksčiau.