Tiesa, Evelina šiuo metu svečiuojasi Amerikoje, tad negalėjo kartu su kitais pusantro šimto įvairiuose konkursuose triumfavusių muzikų klausytis Lietuvos prezidentės Dalios Grybauskaitės sveikinimo kalbos, padėkos ir linkėjimų.

„Prezidentės ir E.Sipavičiaus nuomonės nesutapo“, - juokėsi tokio dukters įvertinimo pamaloninta dainininkės motina Jurga Anusauskienė, prisiminusi daug šurmulio sukėlusį skandalą, kuomet naujajame LNK projekte „Lietuvos balsas“ vienas mokytojų Egidijus Sipavičius, neva nepastebėjęs įjungtų kamerų, prabilo apie tai, kad „Anusauskaitė blogai dainuoja“.

Beje, į pagerbtų muzikų sąrašą pateko ir E.Anusauskaitės pusseserė, Heldenbergo (Austrija) teatre dirbanti dirigentė Mirga Gražinytė, dar žinoma ir pseudonimu Tyla. Mirga yra vos keleriais metais vyresnė už Eveliną, ir jai jau dabar prognozuojama, kad savo profesijoje ji užkops ant pačių aukščiausių laiptelių.

Pasak J,Anusauskienės, labai gali būti, kad po kurio laiko pusseserės Lietuvos pramogų pasaulį nustebins bendru projektu, kuomet M.Gražinytė diriguos orkestrui, o Evelina dainuos.