Portalas spėja, jog sprendžiant pagal tatuiruotes, šiame įraše, kuris internete paplito dar prieš dvejus metus, savo grožybes demonstruoja dabartinė Algirdo Grudinskio-Grūdo, išgarsėjusio realybės šou „Kelias į žvaigždes“, mergina Pankita. Su ja Grūdą draugiški ryšiai sieja nuo praėjusios vasaros.

Pati Aurelija tikina, kad šiame vaizdo įraše šmėkščiojanti mergina ir ji neturi nieko bendro. „Esu girdėjusi tokį bajerį, kad toks siužetas mano vardu buvo įdėtas į internetą“, - gūžtelėjo pečiais Pankita.

Tačiau ji patvirtino, jog yra pozavusi erotinėms nuotraukoms. „Tai buvo paauglystėje, kai man buvo aštuoniolika metų – esu šiek tiek pasifotkinusi“, - neslėpė Pankita.

Ar šios nuotraukos buvo kažkur patalpintos? „Ai, nežinau. Nelabai rūpėjo – jaunystė kvailystė. O kokios studentės dabar nėra nusifotkinusios? Visos fotkinasi. Aš irgi buvau studentė, man irgi reikėjo pinigėlių, tai ir pasifotkinau“, - pasakojo Pankita. 24 metų mergina nenorėjo atskleisti, kokio dydžio atlygį gaudavo už pozavimą erotinėms nuotraukoms. „Na, gerai mokėdavo....Bet nesvarbu, nenoriu apie tai šnekėti, nenoriu kalbėti apie senas klaidas“, - sakė mergina.

Pasak Paniktos, dabar pasiūlymus fotografuotis erotinėse fotosesijose ji atmestų. „Nebent su labai seksualia suknele“, - šyptelėjo pašnekovė.