„Vaikus atidavėm seneliams, o patys varysim į trasą“, – juokiasi vasaros atostogų į Lietuvą sugrįžęs Maskvos „Dinamo“ ekipos krepšininkas D. Lavrinovičius. Vyras mandagiai atsiprašo, kad negali pasikviesti į svečius, mat šiuo metu iš buto sostinės Žirmūnų rajone kraustosi į naujus namus ant Tauro kalno. Į susitikimą pora atrieda idealiai nublizgintu „Audi“ automobiliu, ir krepšininkas iškart pasiteirauja, kas naujo Lietuvoje, bei nustebina svarstymais, ar gera bus tautai šviežiai išrinkta prezidentė. Nors pokalbyje dalyvauja abu sutuoktiniai, daugiau kalba Darjušas, o jo žmona šypsosi, viskam pritardama.

Nors Maskvos klubui „Dinamo“, kuriame dabar žaidžia Darjušas šiuo metu ne patys geriausi laikai ir krepšininkas jau keturi mėnesius negauna algos, kol kas iš klubo jis nebėga ir šeimos į kitą šalį nekrausto, nors Edita prasitaria – norėtų gyventi šiltuose kraštuose.

Vis dėlto ir Maskvoje Lavrinovičių šeima gyvena kone be rūpesčių – Editą su vaikais visur vežioja asmeninis vairuotojas, ji su sūnumis stebi kone visas vyro rungtynes Maskvoje ir svajoja apie nuosavą su grožiu susijusį verslą, kurį jai Darjušas mielai parūpintų, rašo žurnalas „Klubas“.

Ar esate dosnus savo šeimai?

Edita: Jis labai dosnus.

Kadangi šeimos finansais rūpinatės vienas, kaip juos tvarkote?

Darjušas: Mūsų šeimos biudžetas bendras, ir niekada nesakau – nieko neuždirbai, tai nieko ir negausi. Kiek Editai reikia, tiek ji ir pasiima iš sąskaitos. Galbūt todėl nereikia man nei siurprizų daryt, nei stebuklingų dovanų pirkt. Jeigu Editos širdis pageidauja naujo žiedo – prašom.

Ar žmona privalo atsiskaityti, kur leidžia pinigus?

Darjušas: Man net minčių nekyla ją kontroliuot, aš ja pasitikiu. Be to, žmona visada perspėja, kad žada kažką pirkti.

Daugiau – šios savaitės žurnale „Klubas“

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)