Atlikėjas visus pralinksmino iš esmės, o linksmybės prasidėjo dar net neprasidėjus renginiui. Kalbama, kad skandalingasis atlikėjas specialiai pristatymui siūdinosi smokingą, o pristatymo svečiams net iš Klaipėdos atvežė daugybę vaisių. Pasak atlikėjo motinos Liubovės, kad prieš garbingus svečius nebūtų gėda, juk toks svarbus renginys Eugenijui.

„Nedainuosiu, jei mano svečiams nebus šampano. Nu kaip taip, juk tokie garbingi svečiai susirinks“, - prieš renginį, mamos pamokytas, renginio organizatoriams sąlygas kėlė E. Ostapenko. Patikimi šaltiniai atskleidė, kad žymusis atlikėjas visą valandą jaudinosi dėl šampano ir tik likus pusvalandžiui iki pristatymo pradžios, leido supažindinti su renginio scenarijumi.

Sensacija! Trečiojo Eugenijaus Ostapenko albumo „Dviratukas“ pristatymas – renginys be scenarijaus. Lyg pasaulinio lygio žvaigždė Eugenijus leido sau improvizuoti per visą renginį, kas tikriausiai ir buvo šio renginio sėkmės paslaptis.

„Jau seniai taip skaniai nesijuokiau. Krito perukas, krito tortas, Ostapenko kalbėjosi su robotu ir dainavo su tikrų tikriausia manekene“, - įspūdžiais dalijosi viena iš klubo lankytojų Vaida.

Su naujo albumo „Dviratukas“ išleidimu E. Ostapenko sveikino ir dainas dovanojo „Die2kai.Lt“, Aidas Manikas ir įžymia atlikėja save pristačiusi Erika. Vakaro kulminacija, kaip ir reikėjo tikėtis, tapo net du kartus atliktas „Dviratukas“.

„Manęs visada prašo pakartoti „Dviratuką“, bet daugiau nei tris kartus aš jo neatlieku. Galėsite paprašyti, kad klubo didžėjus fonogramą uždėtų“, - vakarą užbaigdamas pareiškė

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją