Šeštadienį savo naujausią kolekciją „Mados infekcijoje“ pristatė dizainerė Agnė Kuzmickaitė. Su A. Kuzmickaite Oskaras Koršunovas draugavo trejus metus, jų santykiai nutrūko daugiau nei prieš dvejus metus, tačiau jiedu išliko artimais bičiuliais.

Pastaruosius pora metų režisierius susitikinėja su Agne Jagelavičiūte – jų meilės istorijoje netrūksta išsiskyrimų ir susitaikymų, tačiau panašu, kad santykiai yra ypatingi. Ypatingi santykiai ir tarp A. Jagelavičiūtės ir A. Kuzmickaitės.

Moterys ne tik mandagiai pasisveikina, tačiau, panašu, ir bičiuliaujasi. Šeštadienį A. Jagelavičiūtė su puokšte gėlių atėjo pasveikinti būtent savo mylimojo buvusios draugės.

A. Kuzmickaitė taip pat papuošė A. Jagelavičiūtę viena savo kolekcijos suknia žurnalo „Žmonės“ apdovanojimų ceremonijoje. Abi O. Koršunovo Agnės atrado bendrumą ne tik skoniu vyrams, bet ir moteriškoje draugystėje.
Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją