„Vos gimusius palaidojau savo pirmagimius dvynukus, vėliau dėl priešlaikinio gimdymo netekau dar vieno vaikelio. Vienintelė dukra, mano pasididžiavimas, tapo narkomane, o vyras – alkoholiku“, – su ašaromis akyse, atskleisdama savo gyvenimo istoriją, sunkiai žodžius rinkdama guodėsi projekto dalyvė Zita Sapronienė.

Skaudžių išgyvenimų, rūpesčių ir streso kupiną moters kasdienybę kartindavo ir dažnos kolegų bei praeivių patyčios, įžeidžiančios replikos dėl išvaizdos. Didelė nukarusi krūtinė, pajuodę paakiai ir veidą išvagojusios raukšlės moterį sendino ne vieneriais metais.

„Noriu būti pavyzdys savo dukrai, kovojančiai su priklausomybe narkotikams. Trokštu, kad ji įsitikintų, jog galima pakeisti ne tik išvaizdą, bet ir likimą!“ – „Didžiųjų pokyčių“ laidoje prisipažins Zita.

Didieji moters išvaizdos pokyčiai prasidėjo grožio terapijos ir chirurgijos klinikoje „Sugihara“. Čia plastikos chirurgas Darius Radzevičius Zitai atliko jos išsvajotą krūtų mažinimo operaciją. Vėliau laukė veido patempimo ir akių vokų pakėlimo operacija bei toksino ir botulino injekcijos pažastų srityje, siekiant panaikinti moterį nuolat kamavusį prakaitavimą. Moderniomis technologijomis buvo įveiktas veido odos kapiliarų ir kojų kraujagyslių išsiplėtimas, atliktos kūno stangrinimo procedūros.

„Zitos gyvenimo istorija – sukrečianti, primenanti košmarą. Tikiu, kad projekto specialistų komanda jai padės tapti pavyzdžiu ne tik savo dukrai, bet ir visoms moterims“, – „Didžiųjų pokyčių“ laidoje teigs D. Radzevičius. Plastikos chirurgas pripažins – tam, kad ši moteris galėtų pradėti savo gyvenimą iš naujo, prireikė atlikti labai daug operacijų ir procedūrų.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją